A. de Jong
A. de Jong Sneakers 19 mrt 2019

7 kleurrijke sneakers waar je in de lente 2019 niet omheen kunt

Tijd voor nieuwe sneakers, want de lente van 2019 staat voor de deur. Een van de sneakertrends voor de lente en zomer van 2019: veel kleuren en felle kleuren. Hou deze kleurrijke dus in de gaten.

Sneakers met felle kleuren, dé trend van de lente in 2019

Dad shoes zijn nog steeds populair en klassiekers van vroeger zijn in 2019 weer overal te zien in de vorm van remakes. Maar dé trend voor de lente en zomer van 2019 is ‘kleurrijk’. Een top 7 ter inspiratie, voor zowel heren als dames.

1. Nike Air Max 180 ‘BLN’

nike air max 180 bln, kleurrijke sneakers, felle kleuren, lente, zomer, 2019
nike air max 180 bln, kleurrijke sneakers, felle kleuren, lente, zomer, 2019
nike air max 180 bln, kleurrijke sneakers, felle kleuren, lente, zomer, 2019

Met de Air Max 180 ‘BLN’ brengt Nike een ode aan het nachtleven van de Duitse hoofdstad Berlijn. De groene en roze neonkleuren op de grijswitte ondergrond vertolken de iconische clubcultuur en brutalistische architectuur van Berlijn. Op de zolen staan de woorden ‘Freedom’ en ‘Unity’. Deze kleurrijke sneakers kosten 150 euro.

Vans Tie Dye Old Skool

Vans Tie Dye Old Skool, kleurrijke sneakers, felle kleuren, trend, lente, zomer, 2019
Vans Tie Dye Old Skool, kleurrijke sneakers, felle kleuren, trend, lente, zomer, 2019

Ook in de lente- en zomercollectie 2019 van Vans zien we de meest uiteenlopende en felle kleuren, zoals op deze Vans Tie Dye Old Skool. Het psychedelische flower power-patroon wordt onderbroken door de felgele Vans-streep. De veters maken het feestje compleet. Je koopt ze voor 85 euro.

Adidas Nite Jogger

adidas nite jogger, kleurrijke, sneakers, fellekleuren, lente, zomer, 2019

De Adidas Originals Nite Jogger zijn geïnspireerd op het gelijknamige model dat in de late jaren 70 uitkwam. Sinds 9 maart zijn de schoenen voor 139 euro te koop op Sneakerstuff. Nieuw zijn de neon-elementen en de boost midzole. Stijl én comfort, dus.

MSGM Attack sneakers

msgm attack, kleurrijke sneakers, felle kleuren, trend, lente, zomer, 2019

MSGM is het sneakerlabel van de Italiaanse DJ Massimo Giorgetti. Net nieuw in de winkel zijn deze MSGM Attack sneakers, onderdeel van zijn nieuwe collectie, waarin hij het strandcultuurtje van zijn geboorteplaats Rimini naar eigen zeggen mixt met de attitude van zijn woonplaats Milaan. Iedereen zal nu in koor roepen: wat een afschuwelijke dingen. Maar dat hebben we wel vaker gehoord van mensen die er zelf niet veel later in lopen. Dit stijltje gaan we zien dit jaar, maar we raden je aan het bij een ander merk te proberen. Tenzij je 410 euro overhebt voor deze sneakers.

Asics Tiger GEL-KAYANO 5 OG

GEL-KAYANO 5 OG, asics tiger, kleurrijke sneakers, lente, zomer, 2019, felle kleuren

Geen neon, maar wel veel kleuren. Asics combineert met de GEL-KAYANO 5 OG de kleurrijke trend met de dad shoes-trend, die we al wat langer kennen. Het gaat om een remake van een model uit 1999. Prijs: 140 euro.

New Balance 997H

new balance 997H, kleurrijke sneakers, felle kleuren, trend, zeomer, lente, 2019

Ook New Balance doet mee en heeft felle kleuren toegevoegd aan de nieuwe collectie. Een van de nieuwe modellen is de Test Run Project 2. Een ander model dan je gewend bent, maa

Li-ning WOW7

li-ning, kleurrijke sneakers, china, felle kleuren, lente, zomer, 2019

Het opkomende schoenenmerk Li-Ning uit China viert het jaar van het varken met Dwyane Wade’s WOW7-sneakers. Wie riep hier iets over kleurrijke sneakers? Ze kosten je in ieder geval 200 euro.

Check ook deze Apple-sneakers met het kleurrijke vintage logo.

Reageer op artikel:
7 kleurrijke sneakers waar je in de lente 2019 niet omheen kunt
Sluiten