A. de Jong
A. de Jong Sneakers 2 nov 2018

10 unieke edities van Nike Air Max 95, de sneakers van het jaar

Nike Air Max 95 kunnen we gerust de sneakers van het jaar noemen. Maar welke variant moet je in hemelsnaam kiezen? In schoenenzaken en op de website van Nike vind je al ontelbaar veel varianten, maar vandaag richten we ons op de speciale edities. Zoals een samenwerking met Carhartt, een safari-print en natuurlijk de ultieme witte klassiekers. Alle schoenen zijn in zowel dames- als herenvarianten te koop.

Carhartt x Nike Air Max 95

carhartt, sneakers, nike air max 95

Om te beginnen met de nieuwe samenwerking van Nike en Carhartt, die geresulteerd heeft in deze heerlijke sneakers. Kun je nog zo verkondigen dat je niet om merken geeft, dat Carhartt logo staat lekker op deze sneakers. Een legerprint met oranje accenten hebben we vaker gezien, maar dat maakt niet uit. Deze sneakers wil je gewoon hebben, helemaal als verzamelaar. Vanaf 6 december te koop.

De ultieme classics

nike air max 95, witte sneakers, edities

De Nike Air Max 95 onderscheidde zich als de eerste schoen met zichtbare Air demping in de voorvoet. In 2018 maakte de klassieker dus weer een comeback, helemaal in lijn met de trend ugly sneakers dan wel dad shoes. Schoenen die je vader in de jaren 90 droeg. Deze witte variant is wat dat betreft de ultieme klassieker. Alles is lekker aan deze schoen, behalve de prijs: 180 euro.

Nike Air Max 95 ‘Keep Rippin Stop Slippin’

nike air max 95, sneakers, edities, safari print, Keep Rippin Stop Slippin

Ook helemaal 2018: de safari print. Dus kan de Nike Air Max 95 niet ontbreken. De ‘Keep Rippin Stop Slippin’ sneakers zijn een nieuwe interpretatie van de Air Max 1 ‘KRSSL’ uit 2008. Deze Safety Orange editie kost je 189 euro.

Nike Air Max 95 met korting

nike air max 95, sneakers, edities, zacht roze, aanbieding, korting, sale, afgeprijsd

We voelen je denken: wat een [email protected]#$%^&* dure sneakers. Vinden wij ook. Maar goed, wie mooi wil zijn, moet de portemonnee trekken. Neemt niet weg dat er ook genoeg varianten van Nike Air Max 95 met korting te koop zijn. Zo zijn de onderstaande sneakers met zachtroze tinten afgeprijsd van 170 naar 135 euro. En voor heren zijn onder meer deze varianten afgeprijsd van 170 naar 118 euro. Nog steeds aardig prijzig, maar het scheelt toch weer een slok op de borrel.

Nike Air Max 95 x Playboi Carti

playboy carti, nike air max 95, footlocker, edities, sneakers

Hiphopfans (en supporters van Vitesse en NAC Breda) kunnen hun hart ophalen met de variant die in samenwerking is gemaakt met de Amerikaanse rapper Playboi Carti. Online te koop bij Footlocker voor 170 euro.

Nike Air Max 95 SneakerBoot voor in de winter

nike air max 95 sneakerboots, sneakers, edities

Voor de liefhebbers van zwarte sneakers en warme voeten in de winter is er deze heuse Nike Air Max 95 SneakerBoot. De boots bieden comfort in koud weer dankzij warme, waterbestendige materialen en bieden sterke grip en reflecterende details die opvallen in het donker. De prijs durven we niet te noemen.

Just Do It!

nike air max 95, just do it, sneakers, edities

Dé slogan van Nike is natuurlijk Just Do It! Mocht je daar nou fan van zijn, dan koop je gewoon deze Nike Air Max 95, die je vindt voor een prijs rond de 120 euro. Even goed googelen.

Nike Air Max 95 ‘Snakeskin’

snakeskin, nike air max 95, animalistic, edities, sneakers

Suede, ponyhaar en slangenhuid. Geen echt ponyhaar en ook geen echte slangenhuid, maar zo worden deze sneakers omschreven. Deze unieke ‘Snakeskin’ sneakers kosten je 180 euro.

Nike Air Max 95 Premium ‘Red Crush’

Nike Air max 95, sneakers, edities, red crush, premium

Misschien wel onze favoriet in dit rijtje. Wat een geweldige kleuren- én materiaalcombinatie (suede, nubuck en canvas). Ook deze editie kost je 170 euro.

Nike Air max 95 Animal Pack

nike air max 95, animal pack, dierenprints, sneakers, edities, 2018

Bij deze sneakers zijn de dierenprints iets minder subtiel aanwezig dan bij de ‘Keep Rippin Stop Slippin’. Maar bij deze Animal Pack-editie gaat het juist om de bonte verzameling aan dieren. De groene veters maken het af. Niet overal meer te koop, maar met een beetje vernuft op Google vind je ze voor een prijs van 140 á 150 euro.

Meer coole sneakers uit 2018

Check ook deze top 8 dad shoes, deze top 8 collaboration sneakers en deze plantaardige loopschoenen van Reebok.

Reageer op artikel:
10 unieke edities van Nike Air Max 95, de sneakers van het jaar
Sluiten