A. de Jong
A. de Jong Sneakers 22 jan 2019

Louis Vuitton zet trend met bizarre overknee sneakers

We weten dat in de wereld van de jeans bizarre trends tegenwoordig de boventoon voeren. Maar in het sneakerwereldje kunnen ze er ook wat van. Eerder dit jaar zagen we al deze Nike Air met gras, maar dat model haalt het niet bij de nieuwe overknee sneakers van Louis Vuitton.

Overknee sneakers van Louis Vuitton

Het gaat om de Louis Vuitton Archlight Flat Tigh Boot. Kort gezegd zijn dat loopschoenen tot op je liezen voor heel veel geld. De overknee sneakers zijn verkrijgbaar in het zwart en wit en kosten je, hou je vast, omgerekend 2.325 euro. Het zal je niet verbazen dat deze schoen, die een uitkomst is voor vrouwen die wel overknee laarzen willen maar geen hakken, dé eye catcher was tijdens Louis Vuitton Cruise 2019.

louis vuitton, overknee sneakers, trend
louis vuitton, overknee sneakers, trend

Deze overknee sneakers zijn een interpretatie op de originele Archlight, de dad shoe van Louis Vuitton. Louis Vuitton Archlight Flat Tigh Boot is niet alleen ongeschikt voor mensen met een kleine portemonnee, maar ook voor veganisten. Het bovenste gedeelte van de overknee sneakers is namelijk gemaakt van lamsleer. Nou is dat wel bij meer schoenen het geval, maar we zeggen het er maar even bij. Een nieuwe trend, die wel vaker begint bij Louis Vuitton, lijkt in ieder geval geboren.

louis vuitton, overknee sneakers, trend
louis vuitton, overknee sneakers, trend

Wat zijn die bizarre jeans dan?

Oh ja, nog even over die bizarre jeans van tegenwoordig. Een voorbeeld uit 2019 is de asymmetrische jeans van Ksenia Schnaider, die twee trends met elkaar combineert. 2018 stond ook al bol van de hoogst opmerkelijke jeans, hier een overzicht. En dan nog een stijltip voor bij de overknee sneakers: die draag je natuurlijk bij de ‘extreme cut jeans‘, zodat je geen koude benen krijgt.

Reageer op artikel:
Louis Vuitton zet trend met bizarre overknee sneakers
Sluiten