A. de Jong
A. de Jong Sneakers 4 sep 2018

6 bruine en beige sneakers waar je in de herfst niet omheen kunt

Na de prachtige zomer van 2018 is het tijd voor de herfst. En daar hebben we wel zin in. De droogte en extreme temperaturen van vorige maand hebben ons voor het eerst sinds jaren doen verlangen naar het najaar. De witte sneakers kunnen de kast in, deze zes bruine en beige sneakers zijn het helemaal in de herfst van 2018.

Adididas Originals KAMANDA 01 (unisex)

Adididas Originals KAMANDA 01, bruine sneakers, beige sneakers, trend, herfst 2018

De Adididas Originals KAMANDA 01 is gebaseerd op een nooit uitgegeven prototype uit 1989, met het Samba OG-zoolprofiel als textuur. Nu zijn deze unieke bruine sneakers wel te koop, ze kosten je 129 euro. De schoenen zijn verkrijgbaar voor zowel dames als heren.

Nike Air Max 1 (unisex)

bruine sneakers, beige sneakers, nike air max 1, herfst 2018

Nike heeft de Air Max 1 vlak voor de herfst van 2018 een heerlijke make-over gegeven. Deze bruin-beige sneakers van Nike kosten je 135 euro. Bekijk deze versie van de Nike Air Max 1, die de Nederlandse ontwerper Piet Parra dit jaar heeft ontworpen.

Beige sneakers van New Balance (840 voor heren, 247 Luxe voor dames)

bruine sneakers, beige sneakers, herfst 2018, trend

Regen, modderige bospaadjes, de bruin-beige sneakers New Balance 840 kunnen alles hebben. Ze lopen heerlijk en hebben een vriendelijke prijs: 100 euro.

bruine sneakers, beige sneakers, herfst 2018, trend

Het bovenstaande damesmodel dat in de buurt komt is de New Balance 247 Luxe. Deze kosten je 120 euro. Coole pattas!

Bruine sneakers van Asics Tiger

bruine sneakers, beige sneakers, asics tiger gel lyte III, herfst 2018, trend

De GEL-LYTE serie komt zo uit de jaren 90 geracet en was destijds toonaangevend op het gebied van lichtgewicht hardloopschoenen. Inmiddels is de GEL-LYTE III drie generaties verder ontwikkeld. Met deze bruine sneakers (Honey Ginger om precies te zijn) loop je stijlvol het najaar in. Ze kosten 125 euro.

Karhu Synchron Classic ‘Ruska Pack’ (unisex)

Karhu Synchron Classic Ruska Pack, bruine sneakers, beige sneakers, herfst 2018, trend

Mocht je naast bruin of beige nog wat details in andere kleuren willen, dan kom je uit bij de immer stijlvolle Karhu Synchron Classic ‘Ruska Pack’. Deze klassiekers behoeven geen verdere introductie. Ze kosten je 130 euro.

Meer sneakertrends voor in de herfst 2018

Waar je dit najaar ook gerust in kunt aankomen, zijn deze ‘foeilelijke’ dad shoes of deze top 8 jaren 90 retro loopschoenen .

Reageer op artikel:
6 bruine en beige sneakers waar je in de herfst niet omheen kunt
Sluiten