Froot.nl
Froot.nl Mode 10 dec 2018

Met de Sexy Santa playsuit kom je van een koude ker(st)mis thuis 😂

We hebben dit jaar heel wat rare jeans voorbij zien komen. Om maar wat te noemen: de extreme cut jeans, die het internet overging als extreme k*tbroek. Kerst heeft ook zijn eigenaardigheden, zo ontdekte een Lisa Williamson, een gedesillusioneerde moeder uit Edinburgh. De Sexy Santa playsuit die ze via eBay kocht zag er net even wat anders uit dan het plaatje deed vermoeden, om het zacht uit te drukken.

Sexy Santa playsuit is niet wat het lijkt

De 28-jarige Lisa Williamson uit het Schotse Edinburgh bestelde de Sexy Santa playsuit op eBay voor omgerekend 7 euro. Niet veel geld om je man weer eens in te verrassen na het kerstdiner. Maar goed, niets is wat het lijkt op eBay en een Sexy Santa playsuit al helemaal niet. Dat liet ze op social media op hilarische wijze zien.

Cavendish Press on Twitter

Festive fail! Size 8 mother-of-two is horrified by £7 ‘sexy Santa’ playsuit she bought on eBay for a pole dancing class – with the ill-fitting garment making her look ‘cheap and frumpy’ @MailOnline https://t.co/oZnV94cw3E

“When your order arrives online and it’s nothing like you expected. Been looking forward to this coming for ages – but only thing that’s the same is the colour”, schreef ze op Facebook. En dat leidde tot een stroom aan reacties, die we je hier besparen.

Meer design fails rond kerst

Het is niet de enige ontwerpfout rond kerst. Bekijk ook deze 18 design fails, waaronder een ietwat vreemd gedrukte legging, die kerst een absurdistisch sausje geven.

Reageer op artikel:
Met de Sexy Santa playsuit kom je van een koude ker(st)mis thuis 😂
Sluiten