A. de Jong
A. de Jong Mode 5 dec 2018

Rihanna showt nieuwe lingerie Savage x Fenty op goddelijke wijze

We steken niet onder stoelen of banken dat Rihanna een van onze grootste heldinnen is. De powervrouw uit Barbados zet zich in voor een betere wereld én voor meer diversiteit en inclusiviteit in de modewereld. Dat laatste doet Rihanna met haar lingeriemerk Savage x Fenty. Er is weer een nieuwe campagne, waarin ze ditmaal zelf de ster is.

Rihanna in de nieuwe lingerie van Savage x Fenty

De nieuwe collectie van Savage x Fenty bouwt verder op de Garden of Eden vibe die je al terugzag in deze waanzinnige show tijdens de New York Fashion Week. Transgenders, topmodellen, queers, de zwangere Slick Woods, dames met een paar maatjes meer, iedereen liep mee in de show die geroemd werd om diversiteit, iets waar Victoria’s Secret jaloers op zal zijn. Rihanna kwam na de tijd op om iedereen te bedanken, maar nu staat ze zelf in de spotlights.

Rihanna, savage x fenty, lingerie, nieuwe collectie, campagne

Zoals je op de website van Savage x Fenty ziet, is de nieuwe lingerie die Rihanna hier presenteert in een enorme range aan maten beschikbaar. “Het doel van de lingerielijn Savage x Fenty is om zelfverzekerdheid te creëren bij alle vrouwen op aarde die lingerie willen dragen”, zei de zangeres uit Barbados eerder dit jaar tijdens de lancering van haar lingeriemerk.

Rihanna, savage x fenty, lingerie, nieuwe collectie, campagne
Rihanna, savage x fenty, lingerie, nieuwe collectie, campagne

Ode aan diversiteit

In mei 2018 werd de eerste collectie van Savage x Fenty gelanceerd. “Lingerie moet sexy, speels en voor iedereen zijn”, benadrukte Rihanna met klem tijdens de presentatie. Met 90 stijlen in 36 maten werd een ode gebracht aan diversiteit, de modewereld was direct verkocht. Bekijk hier de eerste collectie.

Er zijn gelukkig steeds meer merken die diversiteit en inclusiviteit hoog in het vaandel hebben staan. De focus ligt tegenwoordig op het feit dat iedereen een mooi lichaam heeft, ongeacht kleur of maat. Bekijk ook deze sterke lingeriecampagnes van ASOS, Figleaves, Aerie, Boohoo en American Apparel.

Reageer op artikel:
Rihanna showt nieuwe lingerie Savage x Fenty op goddelijke wijze
Sluiten