A. de Jong
A. de Jong Mode 27 feb 2019

Rihanna komt naast Savage x Fenty met nóg een merk

Je zou bijna vergeten dat Rihanna een zangeres is. Ze is in ieder geval hard op weg een mode-icoon te worden. Naast haar diverse en inclusieve lingeriemerk Savage x Fenty komt ze met een nieuw merk, dat volgens het doorgaans goed geïnformeerde The Business of Fashion Project Loud France gaat heten.

Met Project Loud France gaat Rihanna de mode inclusiever maken

Het merk wordt samenwerking met de Franse luxegroep LVMH opgezet. Rihanna wordt de eerste zwarte vrouwelijke ontwerper die hierbij een label krijgt. LVMH heeft vijftien modehuizen in de portefeuille, waaronder Christian Dior Louis Vuitton. Het nieuwe merk zal naar verluidt een vergelijkbare koers varen als Savage x Fenty. Dat betekent kleding en producten voor alle mensen in de maatschappij. Oftewel: diversiteit en inclusiviteit. Project Loud France is vernoemd naar het vijfde studioalbum van Rihanna, Loud.

nieuw merk, project loud france, Rihanna, savage x fenty, lingerie, nieuwe collectie, campagne
Rihanna in Savage x Fenty

Project Loud France brengt naar verluidt niet alleen kleding voor mannen, vrouwen en kinderen uit, maar ook accessoires, schoenen en decoratie. Project Loud France krijgt volgens The Business of Fashion een kapitaalinjectie van 60 miljoen euro. Rihanna zal 49.99 procent van de aandelen in handen hebben.

Savage x Fenty

Met Savage x Fenty zorgde de zangeres uit Barbados voor een revolutie in de wereld van de lingerie. Niet alleen vanwege de extreem diverse modeshows tijdens Fashion Weeks, maar ook met het assortiment. Ze maakte haar debuut met 90 stijlen in 36 maten. Lees hier meer over de totstandkoming van het inmiddels uiterst succesvolle Savage x Fenty.

Reageer op artikel:
Rihanna komt naast Savage x Fenty met nóg een merk
Sluiten