A. de Jong
A. de Jong Mode 28 aug 2018

Rihanna showt haar lingeriecollectie tijdens NYFW en die ademt diversiteit

Rihanna showt haar nieuwe lingeriecollectie van Savage x Fenty op de New York Fashion Week (NYFW). Het gaat om de Fall-Winter collectie 2018, die Rihanna op 12 september hoogstpersoonlijk op de catwalk presenteert. Is er iets wat deze vrouw niet kan? Een diepe buiging voor dit icoon en haar lingerie, die niets dan diversiteit ademt.

Rihanna in nieuwe tijdens NYFW 2018

De in Barbados geboren zangeres heeft laten weten de collectie niet in Manhattan, maar in Brooklyn te presenteren. De exacte locatie blijft voorlopig nog geheim. Het gaat om weer een nieuwe collectie, die wederom bestaat uit lingerie voor vrouwen in alle soorten en maten. “Ik wil dat iedere vrouw zich sexy voelt in de lingerie van Savage x Fenty. En ik hoop dat iedereen denkt I’m a bad bitch als ze voor de spiegel staan”, aldus Rihanna in een interview met de Amerikaanse Vogue.

@savagexfenty drops worldwide at MIDNIGHT 12:01 am EST TONIGHT at SAVAGEX.com !!!

3.1m Likes, 18.9k Comments – @badgalriri on Instagram: “@savagexfenty drops worldwide at MIDNIGHT 12:01 am EST TONIGHT at SAVAGEX.com !!!”

Voor de liefhebbers: de nieuwe lingerie is direct na de modeshow online verkrijgbaar. Ook openen er meerdere pop-up stores in New York, op andere plekken in Amerika en ook op plekken buiten Amerika. De collectie bestaat weer uit een enorme verzameling opmerkelijke, erotische getinte en praktische items voor iedere vrouw. Zo zitten er ‘handcuffs’ in de nieuwe collectie, niets verhullende lingerie, maar ook corrigerende items.

SAVAGE x FENTY = diversiteit

De eerste collectie van het lingeriemerk van Rihanna werd ook gepresenteerd tijdens de NYFW. Deze uitgebreide lijn maakte met meer dan negentig stijlen en 36 verschillende maten direct indruk. “Met Savage x Fenty wil ik de grenzen van lingerie verleggen en vrouwen aanmoedigen om hun uniciteit te omarmen”, zei Rihanna destijds. Dat statement is onveranderd gebleven.

Going bare for a bit ✨| @melmikel in the Microfiber T-Shirt Bra + Thong in Bare ❤️

70.6k Likes, 263 Comments – SAVAGE X FENTY BY RIHANNA (@savagexfenty) on Instagram: “Going bare for a bit ✨| @melmikel in the Microfiber T-Shirt Bra + Thong in Bare ❤️”

https://www.instagram.com/p/Bm9wV6rgAMj/

https://www.instagram.com/p/BmmWIWNgrbn/

https://www.instagram.com/p/BkwNNrOA1a2/

https://www.instagram.com/p/Bk0U0SqAcr8/

https://www.instagram.com/p/Bj7wyaSAsDi/

Positieve trend in de wereld van lingerie en bikini’s

Diversiteit, body diversity, body positivity… Noem het zoals je wilt. Feit is dat er de laatste tijd een positieve trend zichtbaar is in de wereld van de lingerie en zwemkleding. Er worden niet meer alleen zogenaamd perfecte modellen gebruikt, die totaal niet met de realiteit stroken. De focus ligt tegenwoordig juist op het feit dat iedereen een bikini body heeft, ongeacht kleur of maat. Bekijk bijvoorbeeld deze indrukwekkende campagnes van Aerie, Asos, Figleaves en Boohoo.

Reageer op artikel:
Rihanna showt haar lingeriecollectie tijdens NYFW en die ademt diversiteit
Sluiten