Mode 29 okt 2018 A. de Jong

Rihanna deelt foto in lingerie met een mooie boodschap

Rihanna kennen we natuurlijk als zangeres, maar de laatste tijd lezen we meer over haar lingeriemerk Savage x Fenty. En terecht, want als Rihanna daarmee iets uitdraagt, dan is het diversiteit. Logisch dat deze foto in lingerie die ze deelde binnen een dag op meer dan een kwart miljoen likes kon rekenen.

Een buiging voor Rihanna in lingerie

Rihanna is een heldin en niet alleen vanwege deze foto in haar eigen lingeriemerk Savage x Fenty. De zangeres uit Barbados laat zich met haar lingeriemerk niet leiden door maat, afkomst, huidskleur of andere uiterlijke kenmerken. Ook zelf doet ze niet aan een ongezond lichaamsideaal en uit ze haar trots voor een paar kilootjes meer. Dan ben je nog eens een rolmodel.

https://www.instagram.com/p/Bpe33wbAnIQ/

In een interview met Vogue vertelt ze dat ze in de afgelopen jaren goed is aangekomen, maar dat dit haar zelfvertrouwen totaal niet heeft geschaad. “Ik accepteer alle lichamen. Zelf ben ik niet gebouwd zoals een Victoria’s Secret-model, maar ik voel me toch mooi en zelfverzekerd in lingerie. Die boodschap wil ik uitdragen naar alle vrouwen in de wereld”, aldus de heldin. Naast de foto in lingerie deelde Rihanna ook de onderstaande video, waarin ze een nieuwe show vol diversiteit aankondigt.

https://www.instagram.com/p/BpaWSH6AUIV/

Rihanna tijdens de New York Fashion Week

In september dit jaar maakte Rihanna nog indruk op de New York Fashion Week met Savage x Fenty. De lingerieshow werd het absolute hoogte punt van de week. Pure kunst, met diversiteit en inclusivteit als hoofdthema. Naast supermodellen als de zusjes Hadid bestond de modeshow tijdens de NYFW uit het breedst mogelijke scala aan mensen. Transgenders, queers een hoogzwanger model, dames met een paar kilootje meer; noem het zo alledaags of het liep mee in de lingerie van Savage x Fenty. Bekijk hier de foto’s.

Check ook deze bijzondere lingeriecampagne van Aerie, waarvoor voor de verandering eens 57 ‘niet-modellen’ de show stelen.

Reageer op artikel:
Rihanna deelt foto in lingerie met een mooie boodschap
Sluiten