Tessa Ham
Tessa Ham Mode 5 aug 2018

Plussize blogger ontwerpt fashionable bikini’s die wél goed zitten

Bikini’s en badpakken shoppen is voor de meeste vrouwen een hel. Voor vrouwen met een wat grotere maat al helemaal. Blogger Katie Sturino had dezelfde frustraties. Daarom ontwierp ze samen met het merk Bruna Malucelli een zwemkledinglijn van maat 44 tot maat 54.

Als jij zelf een grotere maat hebt, snap je de frustratie. Zelfs als je denkt een goed zittende bikini te hebben gescoord, zoeken jouw rondingen na een paar seconden de vrijheid. Blogger Katie Sturino vond een fijn badpak of bikini vinden ook lastig. Ze werkte daarom samen met Bruna Malucelli om een zwemlijn te ontwerpen die wél goed zit.

Een bericht gedeeld door Katie Sturino (@the12ishstyle) op

Fashionable plussize bikini’s en badpakken

Natuurlijk bestaat er ook plussize zwemkleding, maar de blogger vindt dat die er vaak uitzien alsof ze “iets proberen te verbergen”. Vaak zijn deze ook eens een stuk truttiger dan de bikini’s die je in de grote winkelketens tegenkomt.

Bedekkende bikinitops

Katie heeft designs proberen te maken die iemand met maat S of M ook zou willen dragen. Je ziet vooral pastel- en regenboogkleuren terug in de zwemkleding. De bikinitops zijn wel zo ontworpen dat je nooit bang hoeft te zijn dat je topje besluit vaarwel te zeggen. Zelfs niet op een glijbaan.

Een bericht gedeeld door Katie Sturino (@the12ishstyle) op

Body positivity

Het Braziliaanse merk wilde met Katie Sturino samenwerken om de boodschap die ze altijd uitdraagt op haar blog en haar Instagram: dat jij je altijd zelfverzekerd en krachtig moet voelen. Bovendien vertelt ze haar volgers dat ze moeten pronken met elke outfit, welke maat ze ook hebben.

Een bericht gedeeld door Bruna Malucelli (@bruna.malucelli) op

De badpakken en bikini’s zijn te koop in de webshop CoEdition. Die verkoopt speciaal kleding voor vrouwen met curves. Echt goedkoop zijn ze helaas genoeg niet.

Een bericht gedeeld door Katie Sturino (@the12ishstyle) op

Reageer op artikel:
Plussize blogger ontwerpt fashionable bikini’s die wél goed zitten
Sluiten