A. de Jong
A. de Jong Mode 26 sep 2018

Zie je de Photoshop Fail van Keeping Up With The Kardashians?

Herinner je je de Calvin Klein-campagne van deze zomer met Kim Kardashian, Kylie Jenner en de andere Kardashians en Jenners nog? Vast wel, vanwege die Photoshop fail. Voor de nieuwe programmafoto van Keeping Up With The Kardashians is er weer met de realitysterren geknoeid. Of is de levende Photoshop fail herself gewoon uit haar voegen gegroeid?

Photoshop fail Keeping Up With The Kardashians

Laten we eerst eens een kijkje nemen naar de foto waar het om gaat. Het is de nieuwe promotiefoto van Keeping Up The Kardashians, waarop de dames nauwelijks van elkaar te onderscheiden zijn. Kun je vertellen wat er niet klopt?

photoshop fail keeping up with the kardashians

Hier zijn de Kim, Kourtney en Khloé Kardashian uit de foto geknipt en op dezelfde schaal naast elkaar gezet. En we beginnen ons nu af te vragen wat er de laatste tijd door het kraanwater van Kim zit.

photoshop fail keeping up with the kardashians, 1

Zie je het nog steeds niet? Hier staat de hele santenkraam naast elkaar, tijdens een verjaardagsfeestje van Kanye West.

photoshop fail keeping up with the kardashians, 2

En hier zie je de drie zussen uit Keeping Up With The Kardashians op een rij.

photoshop fail keeping with up the kardashians

De inhaalrace van Kim Kardashian

Duidelijk: er is een bewust foutje gemaakt of de levende Photoshop fail herself is gewoon nog niet uitgegroeid. Kim Kardashian is haar moeder en Kylie Jenner al voorbij. Het volgende slachtoffer lijkt Khloé. Of het wereldschokkend nieuws is? Nou, voor natuurkundigen, biologen en psychologen in ieder geval wel.

Reageer op artikel:
Zie je de Photoshop Fail van Keeping Up With The Kardashians?
Sluiten