Robert Kroes
Robert Kroes Mode 25 dec 2018

De 7 meest opmerkelijke jeans van 2018

2018 was het jaar van de opmerkelijke jeans. Met een open smoel van verbazing hebben we zitten kijken naar de meest bizarre en opmerkelijke ontwerpen. Van de plastic trousers tot de blote billenbroek; dit zijn de meest bizarre jeanstrends van 2018.

1. Extreme Cut Out Jeans

carmar denim, extreme cut out jeans

De meest bijzondere jeans van 2018 is misschien wel deze ‘broek’. Wellicht was het leuk om hem van de zomer te dragen, maar we verwachten niet dat deze modetrend een blijvertje is. De broek zorgt natuurlijk wel voor een luchtige kerst.

2. Croc Bite Jeans

krokodillenbeet, bum ripped jeans, trend, 2018

Wie bij deze titel aan die bijzonder lelijke slippers denkt heeft het mis. De titel van deze broek is gebaseerd op iemand die over de rand van de boot zit en ternauwernood ontsnapt aan een krokodillenbeet. De foto’s vertellen de rest.

3. Spijkerstring

string jeans, festival outfit, trend, 2018, prettylittlething

Deze modetrend lijkt wel een hit te worden, want de eerste twee producties waren direct uitverkocht. Volgens de Londense makers is het de ideale festival-outfit in combinatie met wat andere ‘foute’ ontwerpen. De string jeans wordt ook wel een meetoo-detector genoemd.

4. Upside down jeans

Upside Down jeans, spijkerbroek, ondersteboven, trend

Deze jeans is minder bloot dan de vorige ontwerpen, maar minstens net zo bizar. Wat het nut is van een taille, lusjes en rits aan de onderkant ontgaat ons, maar toch is hij echt geproduceerd, de ‘onderstebovenspijkerbroek’.

5. Plastic trousers

TRANSPARENT ZIP FRONT TROUSER, prettylittlethings, transparante plastic jeans, trend, 2018

De gedachte dat denim de stof was waar je een spijkerbroek uit maakt is in 2018 ook gesneuveld. Deze doorzichtige plastic trousers zijn daarvan het bewijs. Hoe extremer hoe beter, dus wie weet zien wij deze regenbroek voor fashionista’s ook in 2019 wel terug.

6. Blote billen broek

blote billen broek, bare butt jeans, trend, 2018, fashion

Ook deze ‘blote billen broek’ mag in het rijtje bijzondere broeken van 2018 natuurlijk niet ontbreken. Geloof het of niet, dit ontwerp was een remake van eerdere versies. Ben jij benieuwd naar de (visuele) geschiedenis van deze broek zonder billen? Wij doken erin.

7. Doorkijkbroek

Bless Mesh Jeans, doorkijkbroek

Als je denkt dat je alles gezien hebt qua bizarre spijkerbroektrends, blijk je toch nog één absurd ontwerp te vergeten. Deze doorkijkbroek heeft alleen een voorkant en een achterkant. De zijkanten zijn transparant en dus ideaal om een mystiek tintje aan jouw avondje uit te geven. Het kan natuurlijk ook zijn dat deze ontwerper iets te veel gedronken heeft.

Meer bizarre jeans

Bekijk onze overzichtspagina voor nog meer bizarre jeans.

Reageer op artikel:
De 7 meest opmerkelijke jeans van 2018
Sluiten