A. de Jong
A. de Jong Mode 13 mrt 2019

Spot de échte Kim Kardashian in campagne Carolina Lemke

Wie überhaupt de echte Kim Kardashian is, laten we nu even in het midden. Feit is dat er meerdere dubbelgangers rondlopen, die nu figureren in de campagne voor haar samenwerking met Carolina Lemke. Herken jij de enige echte vrouw van Kanye West?

Kim Kardashian en haar dubbelgangers

Kim Kardashian is een samenwerking aangegaan met het Berlijnse zonnebrillenmerk Carolina Lemke. Haar eerste lijn bestaat onder meer uit een paar futuristische oversized zonnebrillen, die zijn gepresenteerd in een campagne met de socialite zelf en vijf dubbelgangers. Ze zijn nauwelijks uit elkaar te houden, vooral op de foto met rode lippenstift en rode zonnebrillen. In de onderstaande Instagram-post zie je de eerste drie foto’s die onderdeel zijn van de nieuwe Carolina Lemke-campagne. We zouden zeggen: zoek de verschillen.

https://www.instagram.com/p/Bu45wCDHdvR/

Eigenlijk is het antwoord natuurlijk simpel. Waar Kim Kardashian graag in het middelpunt van de belangstelling staat, iets waar op zich niets mis mee is, staat ze ook op deze foto’s in het midden. Dit was vijftien jaar geleden overigens wel anders. Toen kwam ze overal nog als sidekick van Paris Hilton opdraven. Ja, tijden veranderen.

De campagne van Carolina Lemke

Carolina Lemke is een high fashion zonnebrillenmerk uit Berlijn, dat ook in Australië zit gevestigd. De campagne met Kim Kardashian is gefotografeerd door Mert Alas en Marcus Piggott. De make-up en het haar van zowel de hoofdpersoon als dubbelgangers is gedaan door Chris Appleton en Mario Dedivanovic. De campagne moet volgens Carolina Lemke de vibe van supermodellen uit de jaren 80 en 90 uitstralen in een sciencefiction-sfeer uit het pre-CGI tijdperk. De volledige collectie verschijnt in april 2019 op de website van het zonnebrillenmerk.

kim kardashian, dubbelgangers, zonnebrillen, campagne, carolina lemke, zonnebril, instagram, campain

Over nauwelijks waarneembare verschillen in het wereldje van de Kardashians en Jenners gesproken: check deze twee make-up zusjes uit Koeweit, die door het leven gaan als Kim Kardashian en Kylie Jenner. Ook interessant: deze veertien bomen met billen waar Kim Kardashian jaloers op zal zijn.

Reageer op artikel:
Spot de échte Kim Kardashian in campagne Carolina Lemke
Sluiten