A. de Jong
A. de Jong Mode 26 nov 2018

Vergeet de kersttrui: hier is het Super Mario kerstpak

De trend van een ‘vintage’ kersttrui is niet meer origineel. Dat weet je als Primark ze ook verkoopt. Dus ga je op zoek naar iets origineels. Juist, een Super Mario kerstpak.

Super Mario kerstpak doet kersttrui vergeten

We spotten het driedelige Super Mario kerstpak op de webshop van het Nederlandse bedrijf OppoSuits, dat sowieso een coole kerstcollectie heeft voor dames en heren. Voor het Super Mario kerstpak is een samenwerking aangegaan met Nintendo. Sterren, kerstmuntjes, paddenstoelen, ups, alles komt terug op dit pak, dat gewoon in de wasmachine is uit te wassen.

opposuits, merry mario, kerstpak, pak, super mario, kersttrui

Het driedelige Super Mario pak, Merry Mario genaamd, kost je 84,95 euro. Niet eens zo heel veel duurder dan die kersttrui. Je draagt er geen lakschoenen bij, maar gewoon een paar witte sneakers.

Meer kerst

Naast Merry Mario heeft OppoSuits nog een aantal coole kerstitems, voor zowel dames als heren. Zo matcht het onderstaande manetelpak Nordic Noelle natuurlijk perfect bij het Super Mario pak. Bekijk hier de hele collectie.

kerstrui, kerstpak, pak, nordic noelle, super mario, merry mario, kerst, opposuits

OppoSuits

OppoSuits is een Nederlands bedrijf, dat pakken produceert met opvallende motieven. Het bedrijf groeide in enkele jaren uit van een start-up naar een serieus bedrijf. Het idee voor OppoSuits ontstond in 2010 tijdens een backpackvakantie van drie jongens in Vietnam, waar het drietal een maatpak liet maken van stoffen met opvallende kleuren en motieven. Ze gingen na de reis ieder hun eigen weg, maar kregen afzonderlijk vaak de vraag waar deze pakken vandaan kwamen. Dus kwamen ze rond het EK 2012 weer bij elkaar, investeerden ze in een lading oranje pakken en de rest is geschiedenis.

Reageer op artikel:
Vergeet de kersttrui: hier is het Super Mario kerstpak
Sluiten