A. de Jong
A. de Jong Mode 28 nov 2018

Merry CR7istmas: de Cristiano Ronaldo kersttrui is een feit

Alsof het ego van Cristiano Ronaldo niet al genoeg gestreeld is met deze actie van het publiek van zijn club Juventus, heeft hij nu ook nog eens zijn eigen kersttrui. En ja, dan heb je het laatste level van je professionele carrière uitgespeeld. Dan kun je met een gerust hart stoppen. Wat hij overigens nog lang niet van plan is.

De Cristiano Ronaldo kersttrui

De good old kersttrui is alweer een paar jaar in de mode, maar is niet echt origineel meer. Dus ga je zoeken naar het ultieme model om er toch nog uit te springen tijdens kerst. Dit jaar doe je dat met de kreet ‘SIUUUUU’ in de Cristiano Ronaldo kersttrui.

kersttrui, cristiano ronaldo, cr7

De trui, waarop de voetballer in een kerstkrans en met een kerstmuts op zijn hoofd is afgedrukt, is beschikbaar van maat S tot en met XXL. Tip: deze trui hoort eigenlijk net iets te groot te zijn. De Cristiano Ronaldo kersttrui is er in het zwart en rood en kost je omgerekend 16 euro. Ongeveer evenveel als Cristiano Ronaldo per seconde verdient.

cristiano ronaldo, kerst, kersttrui, kerstmis, trui, ebay

Cristiano Ronaldo Home Alone met kerst

Kerstmis is eten met je familie. Kerst is gezelligheid. Ruzie in de keuken. Cadeaus. Premier League. Maar kerst is vooral ook Home Alone. De kerstfilm der kerstfilms met Macaulay Culkin in de hoofdrol ken je natuurlijk helemaal uit je hoofd, maar weet dat de superster van Juventus zijn eigen Home Alone-versie heeft.

Cristiano Ronaldo “Home Alone” advertising with his mother

Cristiano Ronaldo featured an ad for portuguese communication operator MEO, replicating the scenes of Home Alone movie! Even his mother takes part of this ad! Check it out!

Check ook deze 9 hilarische memes rond de sixpack van de Prtugese voetballer, die hij onlangs nogal pontificaal showde tijdens het juichen.

Reageer op artikel:
Merry CR7istmas: de Cristiano Ronaldo kersttrui is een feit
Sluiten