A. de Jong
A. de Jong Mode 7 mei 2019

Jennifer Aniston bewijst met topless shoot dat 50 het nieuwe 30 is

Jennifer Aniston was een van die droomvrouw voor mannen en een voorbeeld voor vrouwen. Maar wacht eens even? Hé, dat is ze nog steeds. Met haar topless shoot in Harper’s Bazaar bewijst ze dat 50 het nieuwe 30 is.

Jennifer Aniston topless in Harper’s Bazaar

Ja, dat lees je goed, wij moesten er ook even van bijkomen. Jennifer Aniston is 50 jaar oud. Maar de actrice, die in 1994 definitief doorbrak met de serie Friends, lijkt helemaal niet ouder te worden. Ze is topless te zien in de Harper’s Bazaar van juni/juli 2019, maar wel met een boodschap.

“Onze lichamen zijn prachtig. We moeten ons lichaam vieren en het is belangrijk er tevreden mee te zijn, ongeacht je leeftijd. Er zou geen schaamte of ongemak moeten bestaan rond je lichaam”, zegt Jennifer Aniston. Ze geeft ons de (bijna) naakte waarheid met een stijlvolle fotoshoot.

Voor een van de foto’s ging Jennifer Aniston topless, zonder dat het plat of ordinair wordt. Of ze zich daar ongemakkelijk bij voelde? “Nee”, zegt de actrice die niet ouder lijkt te worden. “Het voelde volstrekt normaal. Het is voor niemand schokkend, tenzij je borsten aanstootgevend vindt. Het vrouwenlichaam is prachtig. Welke leeftijd je ook hebt, je hoeft je er niet voor te schamen.” In de onderstaande Instagram-post scrol je door de foto’s van de shoot. Meer en scherper beeld en het volledige interview bekijk en lees je hier.

https://www.instagram.com/p/BxItRKFha7j/

Alessandra Ambrosio en Jennifer Lopez worden ook niet ouder

Vorige week maakte Alessandra Ambrosio de wereld nog een stukje mooier met haar topless shoot voor zonnebrillenmerk Linda Farrow. Alessandra Ambrosio is 38 jaar oud en heeft twee kinderen, maar ze heeft de looks van een jonge twintiger. En dat 50 het nieuwe 30 is, werd in november vorig jaar al bewezen door Jennifer Lopez, die destijds het internet brak met deze loeihete foto.

Reageer op artikel:
Jennifer Aniston bewijst met topless shoot dat 50 het nieuwe 30 is
Sluiten