A. de Jong
A. de Jong Mode 21 jan 2019

Zie jij wat er anders is aan Instagram-model Imma?

Influencers doen elkaar na, celebrities photoshoppen zichzelf (iets dat vaak fout gaat) en filters strijken alles glad. Wat is er nog echt op Instagram? Nou, model Imma in ieder geval niet. Maar uniek is ze wel.

Instagram-model Imma

Imma is een Instargam-model uit Japan dat precies hetzelfde doet als alle andere influencers: op de foto gaan op verschillende plekken op de wereld en likes verzamelen op haar Instagram-account. Het enige verschil: Imma is met de computer geanimeerd. En dat zie je nog niet eens als je het al weet.

https://www.instagram.com/p/BpBNs39BoEu/

https://www.instagram.com/p/BscuaOynHd2/

“Ik ben een virtueel model en hou van de Japanse cultuur en films. Ik wil graag een keer meelopen in een modeshow met echte mensen”, zegt Imma op Instagram. Dat is haar nog niet gelukt, maar ze staat wel op de cover van CG World Magazine. Het gaat nu dan ook snel met haar bekendheid. Kwestie van tijd dat haar wens uitkomt, lijkt ons zo.

3dtotal_JP on Twitter

【表紙の女性、CGです】[本日発売] CG・映像クリエイターのための総合誌『CGWORLD 246号』★特集1:デジタルヒューマン最前線 ★特集2:インダストリー×XR https://t.co/efCIAUraa7

Shudu Gram

De Japanse is niet het eerste met de computer geanimeerde model op Instagram. Shudu Gram ging haar voor. Maar bij dit account werd eerst niet vermeld dat het geen echt model was, dus kreeg ze meerdere aanvragen binnen van modemerken en magazines voor fotoshoots. Lees en bekijk hier meer over Shudu Gram.

Reageer op artikel:
Zie jij wat er anders is aan Instagram-model Imma?
Sluiten