A. de Jong
A. de Jong Mode 23 jan 2019

Inside Out jeans is de bizarre opvolger van Upside Down jeans

De eerste opmerkelijke jeans trend van 2019 hebben we al gehad. Dat was deze asymmetrische spijkerbroek van Ksenia Schnaider, weet je nog? Mocht je die alweer zat zijn, dan ligt de Inside Out Jeans voor je klaar, de gestoorde opvolger van de Upside Down jeans.

Inside Out jeans van Boohoo

De Inside Out jeans, die momenteel onder fashionista’s het onderwerp van gesprek is op social media, is de Reverse Stitched Straight Leg Jeans van Boohoo. Je weet wel, dat merk dat billen van modellen tegenwoordig niet meer bijwerkt. “Mocht je het gemist hebben, Reverse Stitched Jeans zijn nu een ding”, aldus Boohoo.

https://twitter.com/boohoo/status/1083483623075004417

Mocht je volstrekt achterlijk zijn: de Inside Out jeans is zo ontworpen dat het lijkt alsof je de broek verkeerd om aan hebt. Of je dan jouw eigen spijkerbroeken ook gewoon omgekeerd kunt dragen? Nou, nee, want de knopen zitten wel gewoon goed. Je koopt de omgekeerde broek voor omgerekend 20 euro, dus dat valt weer mee. De reacties zijn cynisch. “Is dit echt waar? Zijn we echt zo wanhopig op zoek naar nieuwe modetrends dat we nu omgekeerde broeken gaan dragen. Word ik gewoon echt oud en helemaal uncool?”, zegt Hayley Gwilliams op Facebook. “Waarom verkoopt Boohoo broeken die omgekeerd zijn. Ze zien er belachelijk uit”, reageert Becky op Twitter.

inside-out jeans, boohoo, trend, 2019
inside-out jeans, boohoo, trend, 2019
inside-out jeans, boohoo, trend, 2019
inside-out jeans, boohoo, trend, 2019

Meer bizarre broeken

Ja, je moet rare sprongen maken om aandacht te trekken in de modewereld. Getuige deze doorzichtige broek van plastic en deze doorkijkbroek, waarbij het even zoeken is naar de broekzakken. Maar de meest opmerkelijk trend die we ooit zagen is toch de extreme cut jeans, in de volksmond ook wel extreme kutbroek genoemd.

Reageer op artikel:
Inside Out jeans is de bizarre opvolger van Upside Down jeans
Sluiten