A. de Jong
A. de Jong Mode 7 jan 2019

‘FIJI Water-meisje’ steelt de show tijdens Golden Globes

In de nacht van zondag op maandag vonden in de Verenigde Staten de Golden Globes plaats. Filmsterren, artiesten en andere celebrities doen dan altijd hun best om zo mooi mogelijk te verschijnen. Maar dit jaar ging de aandacht vooral uit naar het meisje dat met FIJI Water rondliep.

Golden Globes 2019

De Golden Globes zijn onderscheidingen die worden toegekend door de leden van de Hollywood Foreign Press Association (HFPA), de prijs is ter erkenning van uitmuntendheid in film en televisie, in binnen- en buitenland. Green Book was met drie Golden Globes de grote winnaar van de de 76e Golden Globe Awards. Bohemian Rhapsody won twee Golden Globes, waaronder die van beste film.

Photobombs van het FIJI Water-meisje

Maar bijna nog belangrijker dan de films zelf, zijn de jurken en andere outfits van de aanwezige filmsterren en celebrities. Dit jaar legden ze het allemaal af tegen dat ene FIJI Water-meisje, door wie ze allemaal gephotobombt werden. Welke filmster ook op de foto kwam, het FIJI Water-meisje stond erachter te poseren. En eerlijk is eerlijk, dat deed ze naar behoren. Van Richard Madden uit Bodyguard en de vermeende nieuwe James Bond Idris Elba tot Dakota Fanning en Luke Evans; Kelleth Cuthbert, zoals het FIJI Water-meisje blijkt te heten, schroomde niet om wie dan ook te photobomben tijdens de 76e Golden Globe Awards. Social media ging natuurlijk los. Al snel was #FIJIWaterGirl trending en werd ze Aquawoman genoemd. Een overzicht van de gekte ronde het FIJI Water-meisje. Scrol per tweet door de foto’s.

No Title

No Description

Mandy Rodgers on Twitter

Gathering all the photos I can find #FijiWaterGirl – Who are you? Where did you come from? Are you exclusive to just that water brand? #GoldenGlobes @FIJIWater

⚡️ on Twitter

honestly hands down she wins #GoldenGlobes #FijiWaterGirl

Bambinoir on Twitter

The best supporting look on the red carpet hands down has to go to the #fijiwatergirl she served too many looks to not get ‘discovered’ tonight. #GoldenGlobes

No Title

No Description

https://twitter.com/victorortiz14/status/1082067730906394625

MGAG on Twitter

If you don’t have a lamp post friend, you ARE the lamp post friend. #FijiWaterGirl

https://twitter.com/JenLovesJoey/status/1082127226970107904

Al snel was ze zelf de ster van de avond

Christine Devine on Twitter

With #FIJIwatergirl who went viral at #GoldenGIobes

LAT Entertainment on Twitter

We talked to the #FijiWaterGirl at the #GoldenGlobes “You’ve got to angle,” she said. https://t.co/yGDXTkklYs

b on Twitter

FOUND THE #FijiWaterGirl !!!!!!! #GoldenGlobes

Not the worst way to spend a Sunday… #goldenglobesfijigirl #fijiwatergirl

12.6k Likes, 684 Comments – Kelleth Cuthbert (@kellethcuthbert) on Instagram: “Not the worst way to spend a Sunday… #goldenglobesfijigirl #fijiwatergirl”

Uiteraard was FIJI Water blij met de Golden Globes

FIJI Water on Twitter

We’re so glad everyone is talking about our water! *senses ominous presence* She’s right behind us, isn’t she? #FIJIwatergirl

Meer ‘Photobomb Masters’

Photobomben is een hobby die niet voor iedereen is weggelegd. Maar wel voor deze dikke rode kat die kunstwerken photobombt en deze eigenwijze alpaca die een bruispaar photobombt.

Reageer op artikel:
‘FIJI Water-meisje’ steelt de show tijdens Golden Globes
Sluiten