A. de Jong
A. de Jong Mode 11 jan 2019

Fashion Nova heeft officieel ‘s werelds slechtste Photoshop-team

We leven in een tijd waar alles maakbaar is, maar ook waar alles kapot te maken is. Voor beide kun je Photoshop gebruiken. Deze gast doet dat op geniale wijze, deze 15 celebrities op dramatische wijze. Maar de allerslechtste Photoshoppers, dat zijn toch echt de mensen van Fashion Nova. Het gaat zo ver

Fashion Nova en hun bedroevend slechte Photoshop

Fashion Nova (je weet wel, van die rollade-broek) is een webshop waar zowel mannen als vrouwen kleding kunnen kopen, van lingerie tot sportkleding. Niets mis mee. Ware het niet dat klanten massaal hun onvrede uiten over de erbarmelijke en bedroevende Photoshop van modellen. Onder de Instagram-post van de Lace Lace Baby Pant Set, bijvoorbeeld. ‘Looking for any type of photoshop editing, image retouching, resizing, correction, convert manipulation? Contact FashionNova.com‘, schreef een cynische klant. Oordeel zelf.

⠀ Obsessed With This Look ✨⠀ Search: “Lace Lace Baby Pant Set”⠀ ✨www.FashionNova.com✨

68.4k Likes, 633 Comments – FashionNova.com (@fashionnova) on Instagram: “⠀ Obsessed With This Look ✨⠀ Search: “Lace Lace Baby Pant Set”⠀ ✨www.FashionNova.com✨”

Kan gebeuren natuurlijk, er zijn helaas meer webshops die Photoshoppen en dan gaat er wel eens wat fout. Maar na de eerste Photoshop fails gingen mensen natuurlijk even wat beter kijken. Conclusie: óf Fashion Nova werkt met modellen van een andere planeet óf ze hebben een Photoshop-deskundige in dienst die alle realiteit uit het oog is verloren. Jukbenen, lippen, ogen, tailles, billen, heupen; aan alles wordt net zo lang gesleuteld totdat de natuurlijke verhoudingen zoek zijn. Bij sommige vrouwen zijn de borsten niet alleen vergroot, maar ook de tepels weggehaald. Wat voor freak is hier verantwoordelijk voor?

Huh, maar waar zijn de tepels?

魔法少女 Xanoz 魔法少女 on Twitter

Fashion Nova has gone too far with the Photoshop. Where are her nipples? They just deleted them lmfao

Hé, dat is een Sims-karakter

Amanda Langill on Twitter

fashionnova might have the worst photoshop team of all time. looks like a sims character

Vrouwen met zadels, waar vind je die?

https://twitter.com/RossalynWarren/status/1002047450494914560

O…M…G

✌︎(‘ω’✌︎ ) on Twitter

@FashionNova the photoshop heavy on this one

Freak show op de homepage

Een vluchtig en willekeurig kijkje op de homepage van webshop Fashion Nova bezorgt je een hoop surrealistische plaatjes.
fashion nova, photoshop

Meer Photoshop fails

Check ook de fail in de miljoenencampagne van Calvin Klein met de Kardashians en die op de promofoto van de reality show The Kardashians.

Reageer op artikel:
Fashion Nova heeft officieel ‘s werelds slechtste Photoshop-team
Sluiten