A. de Jong
A. de Jong Mode 25 jun 2018

De wereld is met de ‘doorkijkbroek’ weer een absurde trend rijker

2018 is het jaar van de krankzinnige trends als het op broeken aankomt. De nieuwste in het rijtje bizarre jeans: de BLESS Mesh Jeans, een doorkijkbroek met een voorkant, achterkant, en that’s it.

Geef gluurders een kijkje in jouw BLESS doorkijkbroek

Eerder zagen we al de extreme cut jeans (een niets verhullende broek met alleen naden) en de bum rip short (een broekje dat helemaal kapot is gescheurd ter hoogte van de billen). Nu dus de Mesh Jeans van van het Parijs-Berlijns modeduo BLESS.

Bless Mesh Jeans, doorkijkbroek

De doorkijkbroek van BLESS was aanvankelijk te koop voor een dikke 600 euro. Inmiddels is de broek afgeprijsd naar iets meer dan 250 euro (zwart) en 485 euro (blauw). De lappen stof zijn gemaakt van 100 procent katoen, het doorkijkgaas is gemaakt van 100 procent nylon. De modellen zijn gebaseerd op een klassieke Levi’s 501.

In een tijd waarin we strijden tegen seksisme en en ‘#metoo beesten‘ en met zijn allen een tweede feministische golf ingaan, zijn dit soort trends toch wel opmerkelijk te noemen. Aan de andere kant: draag wat je wilt, over smaak niet te twisten. Maar als je het ons vraagt, is dit het zoveelste bewijs dat de wereld hartstikke gek geworden is.

doorkijkbroek, bless mesh jeans
doorkijkbroek, mesh up jeans, bless (1)
Reageer op artikel:
De wereld is met de ‘doorkijkbroek’ weer een absurde trend rijker
Sluiten