A. de Jong
A. de Jong Mode 6 aug 2018

Calvin Klein reageert op ‘Photoshop fail’ in Kardashian-Jenner campagne

Het is je vast niet ontgaan dat Kim Kardashian, Kylie Jenner en de rest van de complete ‘Kardashian-Jenner clan’ samen in een peperdure campagne zitten van Calvin Klein jeans en underwear. Maar hoe duur de campagne #MyCalvin ook mag zijn, op social media is men vooral bezig met een vermeende ‘Photoshop fail’.

Vermeende ‘Photoshop fail’ van Calvin Klein

De Calvin Klein campagne met de ‘Kardashian-Jenner clan’ bestaat uit twee video’s en een serie monochrome foto’s van fotograaf Willy Vandeperre. De vermeende ‘Photshop fail’ is te zien op de eerste campagnefoto, die je hieronder ziet. Kijk voordat je verder leest eerst even of jou wat opvalt aan de onderstaande foto.

calvin klein, kim kardashian, kylie jenner, mycalvin, campagne, photoshop fail

Mensen op social media vielen massaal over de rechterarm van Kourtney Kardashian, die wel heel dun lijkt op de foto. ‘Can we all just pause and look at the photoshop fail of Kourtney’s arm.. Lol’, twitterde @taylorgirls_, die massaal werd geretweet. Een andere Twitteraar vergeleek de arm met een sondeslang. Je moet er maar opkomen.

Als je het eenmaal weet, kun je de arm van Kourtney Kardashian inderdaad niet meer anders zien. Dat was voor Calvin Klein reden om te reageren en een ingezoomd beeld van de betreffende foto te delen. De rechterarm lijkt dunner door de lichtinval, die wegvalt op de foto in lage resolutie, maar wel zichtbaar is in hoge resolutie. Op social media zijn alleen de foto’s in lage resolutie te zien. Geen ‘Photoshop fail’ dus, wel een kleine fail als het om belichting gaat.

calvin klein, photoshop fail, mycalvin, kim kardashian, kylie jenner, campagne

Kat Xenos on Twitter

@KimKardashian @CalvinKlein Literally the worst photoshop fail

Sarah Wainschel on Twitter

KOURTNEY IS YOUR ARM OK YES OR NO

https://twitter.com/dorothybegood/status/1024658573157191681

#MyCalvin met de Kardashian-Jenner clan

Genoeg over de vermeende ‘Photoshop fail’, die we gerust een schoonheidsfoutje kunnen noemen. Je kunt van de Jenners en Kardashians vinden wat je wilt, deze campagne met een heerlijke seventies vibe en het ultieme zustergevoel is classy. Bekijk alle foto’s en video’s van de campagne #MyCalvin hier.

Reageer op artikel:
Calvin Klein reageert op ‘Photoshop fail’ in Kardashian-Jenner campagne
Sluiten