A. de Jong
A. de Jong Mode 14 jan 2019

De asymmetrische jeans is de eerste bizarre trend van 2019

Waar we dachten dat 2018 het jaar van de opmerkelijke jeans en bizarre denim trends was, dendert die trein in 2019 in volle vaart verder. Deze asymmetrische jeans van Ksenia Schnaider is de eerste bizarre denim trend van 2019.

Asymmetrische jeans van Ksenia Schnaider

De trendsetter is modelabel Ksenia Schnaider, die naast deze asymmetrische jeans trouwens nog een paar opmerkelijke pareltjes op de website heeft staan. Ksenia Schnaider is een modelabel van het familieduo Ksenia en Anton Schnaider, populair onder beroemdheden en influencers. Deze asymmetrische jeans kost je dan ook omgerekend 350 euro.

ASYMMETRIC JEANS

2,542 Likes, 137 Comments – Ksenia Schnaider (@kseniaschnaider) on Instagram: “ASYMMETRIC JEANS”

“Dit wordt een hit onder A-celebrities”, aldus Ksenia Schnaider tegen de Amerikaanse editie van Vogue over de broek die een slim cut jeans combineert met een broek met wijde pijpen. Beide type broeken zijn populair op dit moment, dus waarom die twee niet combineren voor een nieuwe trend? 1 + 1 = 2 toch?

“Deze asymmetrische jeans zal mensen verrassen en aan het lachen maken”, vervolgt Ksenia Schnaider. Hoe je deze broek het best kunt dragen? “Met een hoodie en eenvoudige hakken of loafers. De asymmetrische jeans is al gek genoeg, dus de andere items moeten klassiekers zijn”, tipt de ontwerpster. Tijdens de Paris Men’s Fashion Week, die plaatsvindt van 21 tot en met 24 januari, zie je de broek voor het eerst in het wild. En wel om de heupen van de ontwerpster zelf. “Mijn partner Anton zei dat niemand deze broek nodig heeft, dus stelde ik de asymmetrische jeans een paar seizoenen uit. Totdat ik me bedacht dat sowieso één iemand deze broek wil en dat ben ik zelf.”

@sonya_soltes wearing asymmetric jeans from PF2019 collection ♨️ #kseniaschnaider #selfielookbook

1,720 Likes, 50 Comments – Ksenia Schnaider (@kseniaschnaider) on Instagram: “@sonya_soltes wearing asymmetric jeans from PF2019 collection ♨️ #kseniaschnaider #selfielookbook”

Meer bizarre broeken

Ja, je moet wat verzinnen om op te vallen in de modewereld. Getuige deze transparante broek van plastic en deze op-de-kop-broek, waarbij het even zoeken is naar de broekzakken. Maar de meest opmerkelijk trend die we ooit zagen is toch de extreme cut jeans, in de volksmond ook wel extreme kutbroek genoemd.

Reageer op artikel:
De asymmetrische jeans is de eerste bizarre trend van 2019
Sluiten