Jelle van Es
Jelle van Es Inspiratie 10 nov 2018

Sonos dropt heerlijke Beastie Boys-speaker

Sonos is één van de bekendere merken wanneer het aankomt op speakers. Zeker wanneer je er een paar verschillende in huis hebt staan en draadloos met elkaar hebt verbonden, komt muziek nog net wat meer tot leven. Als jij een groot fan bent van de Beastie Boys, dan is er goed nieuws. Er wordt namelijk gewerkt aan een Beastie Boys Edition van de Sonos Play:5.

De Sonos Play:5 Beastie Boys Edition

De speciale speaker is gemaakt door de artiest Barry McGee, die vanuit San Francisco zijn ding doet. Ook is er samengewerkt met Adam “Ad-Rock” Horovitz en Michael “Mike D” Diamond van de Beastie Boys, zodat zij ook echt achter het project staan. Dat was in het verleden met andere dingen waarbij de Beastie Boys als inspiratie golden nog wel eens anders.

Sonos Beastie Boys

De winst die met de Sonos Play:5 Beastie Boys Edition wordt geboekt gaat overigens naar het goede doel, waaronder de Adam Yauch Foundation. Adam Yauch was het derde lid van de Beastie Boys, maar hij overleed in 2012 aan de gevolgen van kanker.

De Sonos Play:5 Beastie Boys Edition is een witte speaker met het logo van de Beastie Boys in tekst op de speaker afgedrukt, waardoor het duidelijk is van wat voor soort muziek je houdt. Het komt wel vaker voor dat Sonos bij zijn Play:1 speaker-lijn een speciale editie uitgeeft, maar bij de Play:5-lijn gebeurt dat minder vaak. De speaker wordt in december gelanceerd en kost net als de andere speakers binnen deze lijn 499 dollar. Kortom, je betaalt er niet extra voor.

Reageer op artikel:
Sonos dropt heerlijke Beastie Boys-speaker
Sluiten