LEGO Forma is voor volwassen om te ontstressen

Het leven kan soms een nogal druk geheel zijn. De hele dag werken, het huis schoon maken, koken en eventueel ook nog kinderen opvoeden. Soms verlang je terug naar het moment dat je klein en onschuldig was. We zijn allemaal opgegroeid met LEGO en vinden het stiekem nog steeds leuk om ermee te spelen. De mensen bij LEGO snappen heel goed dat er veel volwassenen zijn die met LEGO spelen. Als je echter op zoek bent naar iets dat meer bij je leeftijd past, dan is LEGO Forma het ultieme alternatief. Het is LEGO die speciaal is gemaakt voor volwassenen die willen ontstressen.

Maak kennis met LEGO Forma

LEGO Forma kent op dit moment één enkel model dat bestaat uit een vis. De set bestaat uit 294 stukjes en is gekoppeld aan een radartje dat je kunt opwinden. Door daar aan te draaien lijkt het alsof de vis zwemt. De set wordt geleverd met verschillende skins, zodat je zelf kunt bepalen of het een mooie vis is of dat het een haai is die op zoek gaat naar zijn prooi.

LEGO FORMA: First Of Its Kind Partnership With Indiegogo

We’ve teamed up with Indiegogo to test new grounds for open innovation – piloting with LEGO® FORMA, which encourages consumer feedback ahead of product launch. #LEGOinnovation #LEGOFORMA #Creativity Get the full project download and join the conversation here: https://www.indiegogo.com/projects/lego-forma-add-a-splash-of-creativity-to-your-day#/

De serie LEGO Forma loopt via Indiegogo, de eerste reeks was in no-time uitverkocht. Maar er komt een nieuwe lichting.

LEGO Forma
LEGO Forma

Tot die tijd moeten we naar de winkels toegaan en als volwassen persoon zonder blikken of blozen een LEGO-set in huis halen. Meer over LEGO vind je hier.

Reageer op artikel:
LEGO Forma is voor volwassen om te ontstressen
Sluiten