Kit Kat dropt multibox met 35 smaken, van ketchup tot sake

Iedereen kent Kit Kat wel. De chocolade snack met de bekende rode wikkel en het niet al te spannende logo is altijd populair met Sint Maarten en de combinatie tussen chocolade en een wafel is al vele jaren een hit. Ook in Japan is het merk mateloos populair, waarbij het vooral interessant is hoeveel vrijheid de Japanse tak heeft om rare smaken te bedenken. Het is inmiddels 45 jaar geleden dat Kit Kat de Japanse markt betrad en sinds die tijd zijn er maar liefst 350 varianten uitgebracht. Om dat te vieren komt men nu met een speciale box.

De Japanse Kit Kat-box met 35 smaken

Mocht je ooit naar Japan gaan, dan kun je bij de gemiddelde supermarkt al snel kiezen uit tien verschillende zakken Kit Kat met aparte smaken. Ideaal om als souvenir mee naar huis te nemen. Zelf heb ik pure chocolade, groene thee, cheesecake, aardbei en appel geprobeerd. Op de groene thee na hadden ze allemaal wel iets. Toch is dit nog kinderspel. In de speciale box, die op het moment dat je dit leest waarschijnlijk al is uitverkocht, vind je naast de bovengenoemde smaken ook dingen als ketchup, sake, zoete aardappel, zoete bonenpasta, whisky en nog veel meer. Er zijn 36 verschillende soorten in het pakket gestopt.

Kit Kat Japan

Mocht je de set nog vinden in de Kit Kat-winkel in de wijk Ginza in Tokio, dan betaal je daar 6.264 Japanse Yen voor. Dat komt momenteel neer op zo’n 48 euro, wat betekent dat elk onderdeel in de Kit Kat verzamelbox je minimaal een euro kost. Het is daarmee echt een mooi hebbedingetje.

Mocht je te laat zijn, dan is het bezoeken van die winkel in Ginza alsnog de moeite waard. Het is echt grappig om te zien hoe anders het merk daar eigenlijk is en hoeveel keuze je hebt. Meer over de geweldige Japanse stad vind je hier. Meer over de Kit Kat-winkel vind je hier.

kit kat, 35 smaken, ketchup, sake
kit kat, 35 smaken, ketchup, sake

Kit Kat is in 2018 verkozen tot ‘s werelds lekkerste chocoladereep. Lees hier meer.

Reageer op artikel:
Kit Kat dropt multibox met 35 smaken, van ketchup tot sake
Sluiten