Game of Thrones whisky: ieder huis zijn eigen fles

Game of Thrones is één van de grootste series van de afgelopen jaren, om er maar eens een inkoppertje in te gooien. In april van 2019 kunnen we ons opmaken voor het achtste en tevens laatste seizoen dat HBO gaat uitzenden. De kans is echter groot dat de wereld van Game of Thrones daarna blijft doorgaan via verschillende spin-offs en prequels. Voordat het echter zover is, kun je nog even in de sfeer komen van de serie met een reeks aan speciale whisky die is gemaakt.

Speciale Game of Thrones whisky

Het gaat om een serie van acht verschillende flessen die gemaakt wordt in Schotland. Op die manier kun je dus spreken van een Schotse whisky. Voor elke familie oftewel House uit de serie is er een speciale fles gemaakt. En The Night’s Watch, die de zware taak hebben om de Wall te beschermen, komt er een speciale zwarte fles. De rest is een normale fles waarbij het embleem van het desbetreffende huis opstaat.

game of thrones whisky

Mocht je nog op zoek zijn naar een leuk kerstcadeau en ken je iemand die zowel van whisky als van Game of Thrones houdt, dan is dit je kans. Je kunt de flessen hier kopen, maar momenteel kun je via die website nog niet laten verschepen naar Nederland. Wat dat betreft moet je je geluk beproeven op eBay, waar je dan wel rekening moet houden met de iets hogere prijzen.

Game of Thrones Season 8 Teaser Promo (HD) Final Season

The final season of Game of Thrones returns April 2019 on HBO! Subscribe to tvpromosdb on Youtube for more Game of Thrones season 8 promos in HD!

Wil je meer weten over Game of Thrones? Bezoek dan hier onze handige overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Game of Thrones whisky: ieder huis zijn eigen fles
Sluiten