A. de Jong
A. de Jong Inspiratie 23 jul 2018

De 13-jarige Ezrah is een tattoo-wonderkind

De vraag is natuurlijk of het legit is om een 13-jarig kind met een tattoo-machine in de weer te laten gaan, maar feit is dat Ezrah Dormon, a.k.a. ‘The Shark’, een talent is. De in Panama woonachtige jongen levert namelijk prima old school tattoos op.

De interesse voor het permanent inkten van mensen ontstond toen zijn moeder een tattoo liet zetten. De desbetreffende artiest zag de interesse van de jongen en liet hem – met toestemming van zijn moeder – een deel van de tattoo inkleuren.

https://www.instagram.com/p/BUAQpHHl_zL/

https://www.instagram.com/p/BUCN5lElrK8/

Zijn enthousiasme was niet meer te temperen; een passie was geboren. Ezrah ging eerst met sinaasappels aan de slag, die zich goed lenen om op te oefenen, en mocht daarna een paar keer (een deel) van een tattoo inkleuren.

My name is Ezrah, but people call me Sharky, Eztheshark or TIBURON,which is spanish for SHARK. I would like to one day call myself a tattoo artist. Right now I am apprenticing which involves lots of drawing, painting and practicing on grapefruits. I just completed my first full tattoo on a real person and that was super exciting. Thanks for all the support I have been receiving ☄️

A post shared by Ezrah The Shark Dormon-Rosen (@eztheshark) on

https://www.instagram.com/p/BW5p9Ycl-gq/

Inmiddels heeft hij al zo’n twintig tattoos gezet. Hij maakt old school, dus simpele platen, maar het waardig zetten van dit type tatoeages is desondanks nog steeds een kunst.

https://www.instagram.com/p/BU48XeGF6z9/

https://www.instagram.com/p/BUhAPLhFHF_/

Dit zijn de betere tatoeëerders die je in Nederland gaat vinden

Reageer op artikel:
De 13-jarige Ezrah is een tattoo-wonderkind
Sluiten