Deze Japanse chef is een meester in ‘food carving’

Jelle van Es 17 nov 2018 Inspiratie

Voedsel is bedoeld om naar binnen te werken en op die manier jezelf te voorzien van de nodige brandstof om je lichaam te laten werken. Als je aan Japan denkt, dan gaan bij mij de gedachten al snel naar alle lekkere dingen die je daar kunt eten. De Japanse chef Takehiro Kishimoto denkt daar echter anders over. Hij maakt gebruik van een techniek die hij Thaicarving noemt. Daarmee verandert hij voedsel in ware kunststukken.

Takehiro Kishimoto en Thaicarving

Het resultaat is zwaar indrukwekkend. In verschillende alledaagse dingen kerft hij de meest prachtige patronen en dieren. Ikzelf ben al blij als ik een avocado heb die rijp is, maar Takehiro Kishimoto verandert het in een waar kunststuk. Op zijn Instagram-pagina kun je zien wat hij allemaal heeft gemaakt. Hieronder alvast een prachtig voorproefje van de mooie dingen die hij heeft gemaakt.

Reageer op artikel:
Deze Japanse chef is een meester in ‘food carving’
Sluiten