Robert Kroes
Robert Kroes Inspiratie 26 dec 2018

De 7 best gelezen Froot-artikelen van 2018

In 2018 hebben we veel artikelen over kunst, design, fotografie en lifestyle geproduceerd. In dit artikel blikken we terug en bieden we je een overzicht van de top 7 best gelezen Froot-artikelen van 2018. Lees mee en laat je nog één keer verbazen door de bijzondere onderwerpen die we dit jaar brachten. Let wel, het zijn niet de beste, maar de meest gelezen artikelen in 2018.

1. Uitspraken uit het Oosten

22 uitspraken die je alleen kent als je uit het oosten van Nederland komt
Een onmeunig goed overzicht begint natuurlijk met een aantal uitspraken uit het Oosten. De wijzen kwamen daar immers niet voor niets vandaan.

2. Snoepjes met water voor dementen

Jelly Drops, water, dementie, snoepjes, Lewis Hornby, student
Het verhaal over een student die snoepjes met water bedacht zodat mensen met dementie minder kans op uitdroging hebben, was een ontroerende voltreffer. Velen lazen en waardeerden dit bijzondere artikel over een prijswinnende uitvinding, waar de uitvinder inspiratie voor kreeg door zijn eigen ervaringen.

3. 17 emoji verkeerd geïnterpreteerd

emoji's
Emoji zijn bedoeld om communicatie op social media makkelijker te maken. Dat een interpretatiefoutje zo gemaakt is bewezen we in dit artikel. 17 emoji die eenvoudig verkeerd begrepen worden. Gebruiken jullie ze op de juiste manier?

4. de doorkijkbroek

doorkijkbroek, mesh up jeans, bless
Zoals de Playboy altijd gelezen werd voor de interviews zal dit artikel ook vooral door mode-ontwerpers (in spe) zijn gewaardeerd. Dat we veel aspirant Krommenackertjes hebben blijkt wel uit de hoeveelheid clicks die we bij dit artikel mochten noteren. Genieten jullie nog een keer mee met dit tekstuele meesterstukje? Ja, Froot-lezers hebben een opmerkelijke smaak. Foto’s!

5. Best gelezen geheime WhatsApp-trucjes

whatsapp, groepsgesprekken
Bijna iedereen heeft wel WhatsApp en we zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om het (digitale) leven makkelijker te maken. Dat dit overzicht met 33 geheime WhatsApp-trucjes terug komt in ons overzicht van best gelezen artikelen is dan ook geen verrassing.

6. Alexander Pechtold vs Anne Lok

alexander pechtold, penthouse, abortus, affaire, anne lok, d66 raadslid
‘Kereltje’ Pechtold blijkt inmiddels volwassen geworden en bij een volwassen man horen volwassen relaties. We keken dan ook gek op toen we na ‘appartement-gate’ ineens geconfronteerd werden met de bekentenissen van Anne Lok. Zij hing de vuile liefdeswas van Alexander Pechtold zonder schaamte buiten en was niet te beroerd om ook het abortus-verzoek even te noemen. Dat jullie meeleefden of stiekem meegenoten bleek wel uit de hoeveelheid lezers van ons artikel met hilarische reacties op de affaire.

7. Aldi Whisky

aldi, whisky, beste ter wereld
Voor goede Whisky hoefde je in 2018 niet naar de slijterij, laat staan naar Schotland. De Aldi wist namelijk met diverse whiskey’s wereldkampioen te worden bij vakwedstrijden. Het feit dat de prijswinnende whiskey niet in Nederland verkocht mag worden kan de pret niet drukken. Ben jij ook benieuwd hoe de goedkoopste whisky tot beste van de wereld werd gekroond?

Reageer op artikel:
De 7 best gelezen Froot-artikelen van 2018
Sluiten