A. de Jong
A. de Jong Kunst 29 nov 2018

Starbucks-gezichtje op beker als basis voor geniale kunstwerken

De Zuid-Koreaanse kunstenaar Soo Min Kim gebruikt Starbucks-bekers als basis voor zijn waanzinnige kunstwerken. Op zijn Instagram-account laat hij zien hoe hij te werk gaat. Het lijkt zo simpel.

Starbucks-bekers als basis voor kunstwerken

Soo Min Kim gebruikt in zijn kunstwerken het gezichtje in het logo als basis voor zijn meesterwerkjes. De rest eromheen verft hij wit, om vervolgens met een groene stift los te gaan op de beker. Hij tekent niet alleen, maar snijdt met een mesje ook figuren. Van Freddie Mercury tot Studio Ghibli, zijn kunstwerken zijn geniaal.

Kaartspel

https://www.instagram.com/p/BqlXM55BVar/

Studio Ghibli

https://www.instagram.com/p/BqHdporhi6u/

Freddie Mercury

https://www.instagram.com/p/BpuPvJzhxOM/

Hoelahoep

https://www.instagram.com/p/BpLPhWhBEPM/

Hand van God

2018.11.07 . . #soominkim #fseo #cupart #papercup #art #starbucks #starbuckscupart #coffee #illustration #artwork #upcycling #김수민 #컵아트 #아트 #종이컵 #스타벅스 #일러스트 #キムスミン #紙コップアート #アート #紙コップ #スタバ #イラスト #釈迦

8,362 Likes, 80 Comments – Soo Min Kim / 김수민 / 金秀敏 (@fseo) on Instagram: “<Buddha Palm✋> <부처님 손바닥✋> <釈迦の掌✋> 2018.11.07 . . #soominkim #fseo #cupart #papercup #art #starbucks…”

Hangmat

https://www.instagram.com/p/BqtHePQhpF4/

Óeeeeehwaaaaahoeahahooeeehoeaaaaaa!!!

https://www.instagram.com/p/BqSQtYqBfZy/

Verzameling

https://www.instagram.com/p/BqWmIulh3Cm/

Bekijk meer op de Instagram-pagina van Soo Min Kim.

‘s Werelds mooiste Starbucks

Smaken verschillen, maar als we eerlijk zijn is de koffie bij Starbucks niet echt lekker en dan drukken we het heel voorzichtig uit. Dat zal hopelijk anders zijn in het net geopende filiaal in Milaan. Want koffie in Italië is heilig. De ambiance doet hier in ieder geval een groot deel van het werk. De zaak staat bekend als de mooiste Starbucks ter wereld. Neem hier een kijkje. Check ook deze 8 feiten over koffie om je collega’s mee te vermoeien.

Reageer op artikel:
Starbucks-gezichtje op beker als basis voor geniale kunstwerken
Sluiten