A. de Jong
A. de Jong Kunst 28 nov 2018

Mr. Wallski breekt de Nederlandse kunstmarkt met betaalbare kunst

Nederland is een website met unieke én betaalbare kunst rijker. Het online art platform Mr. Wallski is officieel gelanceerd. Op de website staan gesigneerde limited edition art prints van bekende schilders, fotografen en digitale kunstenaars, waaronder Leon Keer en Loes van Delft.

“Ons doel is om de traditionele Nederlandse kunstmarkt open te breken”, zegt Erik van den Berg, CEO van Mr. Wallski. “Met onze verzameling hoogwaardige limited art prints, bieden we iedereen de mogelijkheid een uniek kunstwerk te bezitten, zonder dat ze hiervoor een vermogen kwijt zijn.”

Genummerd en gesigneerd door de kunstenaar

Alle werken op het platform zijn speciaal voor Mr. Wallski gemaakt en slechts in een beperkte oplage beschikbaar. Om deze reden wordt iedere fine art print individueel gesigneerd en genummerd door de kunstenaar. Daarnaast worden de kunstwerken geleverd met een certificaat van echtheid. Van den Berg: “Al onze werken zijn uniek, beperkt beschikbaar en worden op een hoogwaardige wijze geproduceerd. Dit zorgt ervoor dat je niet zomaar kunt spreken van kopieën. We begrijpen als geen ander dat kunst iets persoonlijks is, daarom combineren we ons bijzondere aanbod met een zeer los retourbeleid, waar dan ook ter wereld.”

mr. wallski, website, online kunstplatform, kunst, kunstwerken, betaalbaar
‘Influence’, een uniek werk van Leon Keer

Op het platform zijn tot nu toe rond de 160 verschillende unieke werken te vinden van 35 verschillende kunstenaars. Bekende namen zijn onder anderen Maudy Alferink, Frank E. Hollywood, John Noy, Eleven (voorheen Tinker Brothers), Loes van Delft en Floyd Douglas. Van den Berg: “Uiteindelijk willen we consumenten van over de hele wereld een breed aanbod in verschillende stijlen en smaken bieden. Om die reden blijven we nieuwe artiesten aansluiten bij ons platform. Bij Mr. Wallski geloven we namelijk dat iedereen moet kunnen genieten van echte kunst, ongeacht hun budget.”

De mensen achter de nieuwe website Mr. Wallski

Mr. Wallski is opgericht door vier ondernemers en gevestigd in Amsterdam. Bedenker Jan van Dreumel is al enige jaren actief in de kunstmarkt en heeft als missie om met Mr. Wallski ‘kunst kopen eenvoudig en betaalbaar te maken voor iedereen’. Op de website kun je onder meer zoeken op prijscategorie, type kunst en nieuwe werken. Ook kun je een gift card aan iemand cadeau doen.

Reageer op artikel:
Mr. Wallski breekt de Nederlandse kunstmarkt met betaalbare kunst
Sluiten