Jelle van Es
Jelle van Es Kunst 13 apr 2019

Deze kunstenaar verzint oplossingen voor problemen die niet bestaan

Oplossingsgericht denken is een vaardigheid die je in het dagelijkse leven en op je werk van pas komt. Voor elk probleem dat je tegenkomt is wel een oplossing. Maar wat nou als je een oplossing hebt voor een probleem dat helemaal niet bestaat? Met die gedachtegang ging Matt Benedetto aan de slag. Hij is een product designer die dingen maakt die je eigenlijk totaal niet nodig hebt en die eigenlijk helemaal niet zouden moeten bestaan.

Producten waar je niks aan hebt

Want wie heeft er iets aan eetstokjes waar je je Airpods in kunt plaatsen? Of een kleerhanger die je op je rug plaatst, zodat je altijd een jas kunt meenemen. En dan hebben we het nog niet gehad over een plastic beschermer die ervoor zorgt dat je een snor in de stijl van Hulk Hogan kan laten bestaan. Het is compleet nutteloos, maar dat maakt de serie ook weer boeiend. Meer van zijn werk kun je op zijn Instagram-pagina vinden. hieronder een aantal voorbeelden van de producten waar je dus eigenlijk helemaal niks aan hebt.

De Airsticks

Nutteloze producten

De kapstop op je rug

Een kussen voor je smartphone

De Do Not Paint-roller

De boksbeugel met kaars, zodat je goed kunt zien wie je in elkaar slaat

Nutteloze producten

De Hulk Hogan-snor maker

Nutteloze producten

De krab even lekker aan je benen stok

De snoep zuiger voor wanneer je in de auto rijdt

Het hoesje waarbij je altijd aan de voorkant een foto maakt

Deze is voor veel mensen wel handig trouwnes

The Hoverbrella™️ Enjoy a rainy day without the hassle of having to carry an umbrella. Go hands free and a tay completely dry as it follows you around wherever you need to go! #unnecessaryinventions

925 Likes, 68 Comments – Unnecessary Inventions (@unnecessaryinventions) on Instagram: “The Hoverbrella™️ Enjoy a rainy day without the hassle of having to carry an umbrella. Go hands…”

Bekijk hier wat dagelijkse producten zouden zeggen als ze konden praten.

Reageer op artikel:
Deze kunstenaar verzint oplossingen voor problemen die niet bestaan
Sluiten