A. de Jong
A. de Jong Kunst 28 feb 2019

Daft Punk kondigt baanbrekende ‘Technologic’ expo aan

Fans van Daft Punk doen er goed aan om tussen 9 april en 11 augustus 2019 een weekendje of midweekje Parijs te boeken. Het electro-duo komt namelijk met een
grootschalige expositie die geïnspireerd is op hun nummer Technologic.

‘Technologic’ expositie Daft Punk in Parijs

Technologic is een iconische single van Daft Punk, te horen op het eveneens iconische album Human After All (2005). Technologic herken je aan de getransponeerde elektronische stem die als een rode draad door het nummer loopt. Zo begeleid het tekstuele ritme ‘Plug it, play it, burn it, rip it, drag it, drop it, zip, unzip it‘ de beat. De tentoonstelling, die door het Franse cultuurmagazine Tsugi nu al als baanbrekend wordt betiteld, is om dit nummer heen gebouwd. En verwacht van het Franse elektronische duo geen half werk.

Daft Punk – Technologic

http://www.facebook.com/daftpunk http://www.myspace.com/daftpunk http://www.daft-musique.com http://www.daftpunk.com

De expositie vindt plaats in Philharmonie de Paris in de Franse hoofdstad en bestaat uit onder meer futuristische kostuums, bizarre decors, nieuwe mixes, animatronics (bewegende, robotische poppen), helmen, gitaren en nog veel meer. Het wordt een mix van kunst, muziek en technologie. Kraftwerk, Jean-Michel Jarre, Laurent Garnier en andere pioniers van de elektronische muziek hielpen Daft Punk bij het organiseren van de grootschalige tentoonstelling.

daft punk, expositie, parijs, technologic, expo

Philharmonie de Paris – 9 april tot en met 11 augustus 2019

De ‘Technologic’ expositie van Daft Punk vindt plaats van 9 april tot en met 11 augustus 2019 in Philharmonie de Paris. Meer informatie vind je op de website van de Franse culturele instelling.

Check ook deze 21 business cards van bands die een carrièreswitch hebben gemaakt, waaronder Daft Punk. Het laatste nieuwe materiaal dat we van het electro-duo hoorden, was de soundtrack van Wreck-It Ralph 2.

Reageer op artikel:
Daft Punk kondigt baanbrekende ‘Technologic’ expo aan
Sluiten