A. de Jong
A. de Jong Inspiratie 18 feb 2019

Amy Winehouse zingt in nieuwe single Salaam Remi

Fans van Amy Winehouse opgelet: de in 2011 overleden Britse zangeres is te horen in Find My Love, de nieuwe single van Salaam Remi en Nas. Salaam Remi is de producer die betrokken was bij de Amy Winehouse-studioalbums Frank en Back to Black. De twee werkten niet alleen samen, maar waren ook bevriend.

Amy Winehouse te horen in Find My Love van Salaam Remi

Het gaat om nog niet eerder publiekelijk gemaakte opnames uit een van de vele jamsessies van Amy Winehouse en Salaam Remi. Ook rapper Nas is te horen in het nummer, die de zang van de overleden zangeres begeleidt met een smoothe rap. Die twee gaan goed samen. Luister Find My Love in de onderstaande video. Klinkt heerlijk, vertellen we je vast.

Salaam Remi – Find My Love Ft. Nas & Amy Winehouse

Salaam Remi – Find My Love Ft. Nas & Amy Winehouse Follow TRILL: https://soundcloud.com/trillsc https://twitter.com/TRILLmrsl https://www.paypal.me/TRiLLMUSiC Follow Salaam Remi: https://soundcloud.com/salaam-remi https://twitter.com/SaLaAMReMi https://www.instagram.com/salaamremi/ https://open.spotify.com/artist/0rlS0SzVFk8BoiAW0fGBbN All rights and credits goes to the artists. We do not own the songs. We try to help promote their music and their social networks.

Het is niet de eerste keer dat Nas en de tweede Queen of Soul (de eerste was Aretha Franklin) samen te horen zijn in een nummer van Salaam Remi. Ze zijn ook samen te horen in het nummer Cherry Wine van Nas’ album Life is Good (2012) en het nummer Like Smoke van het postume album Amy Winehouse Lioness: Hidden Treasures (2011). Deze songs werden beide geproduceerd door Salaam Remi.

amy winehouse, salaam remi, find my love, nas

Hologram Tour

De huidige tijd vol creepy technologieën kan best eng zijn, maar het heeft ook zo zijn voordelen. Zo kun je artiesten die al lang overleden zijn, ‘live’ zien optreden. Amy Winehouse gaat in 2019 op tour als hologram. Interessant, maar ook dubieus. De opbrengst van de tour gaat volledig naar de Amy Winehouse Foundation, een liefdadigheidsinstelling die zich inzet voor jongeren die worstelen met een alcohol- of drugsverslaving. Maar er is ook veel kritiek op de tour, wegens uitbuiting van de overleden Britse zangeres. Lees hier meer over die tour, een initiatief van vader Mitch.

Bekijk ook deze prachtige en ontroerende foto’s van Amy, die genomen zijn voor de roem, die de zangeres uiteindelijk de das om heeft gedaan.

Reageer op artikel:
Amy Winehouse zingt in nieuwe single Salaam Remi
Sluiten