7 momenten om je op te verheugen in 2019

Misschien voelt het op nieuwjaarsdag even minder als de kater en de obstipatie om voorrang vechten na uiteraard weer een veel te uitbundig oud en nieuw. Toch biedt 2019 genoeg moois om je op te verheugen. Wij zetten alvast 7 mooie momenten om naar uit te kijken op een rij.

Nieuw album Backstreet Boys – DNA

backstreet boys, dna, 2019

Sommige mensen willen dit jaar graag nieuwe onderzetters in CD-vorm, anderen voelen het jeugdsentiment opwellen als ze de stemmen van deze boys op leeftijd horen en – ze zijn er echt – sommigen verheugen zich vanwege de muziekkwaliteit op het nieuwe album DNA dat The Backstreet Boys dit jaar uit gaan brengen. Feit is dat iedereen die kickt op nostalgie blij is met dit feit.

Ajax in de Champions League knock-out

AFC Ajax on Twitter

Vandaag precies 20 jaar geleden: #Ajax overklast Real Madrid en krijgt een staande ovatie in Bernabéu!

Of je supporter van Ajax bent of niet, de knock-out fase van de Champions League biedt altijd perspectief. Sowieso is het goed voor toekomstige tickets van alle Nederlandse clubs als Ajax ver komt. Bovendien kun je ook tenminste twee avonden bankhangen in jouw agenda reserveren: Ajax – Real Madrid en Real Madrid – Ajax. Dat is zelfs een feest voor voetbalhaters. Laten we voor de Nederlandse voetbalfans hopen op een herhaling van Real Madrid – Ajax in 1995, toen de Amsterdammers een staande ovatie kregen van het publiek van Real Madrid.

The Lion King

The Lion King Official Teaser Trailer

Disney’s The Lion King opens in theatres July 19, 2019. From Disney Live Action, director Jon Favreau’s all-new “The Lion King” journeys to the African savanna where a future king must overcome betrayal and tragedy to assume his rightful place on Pride Rock.

Op 19 juli 2019 komt de live action remake van The Lion King uit. Na 18 nagesynchroniseerde films en parodieën, 321.000 musicalvoorstellingen en ‘hakuna matata’ tot het je neus uitkomt brengt Disney exact 25 jaar na de eerste film een adembenemende real live action versie van The Lion King. Geloof ons, die wil je zien!

Brexit

brexit, 2019

Minder schreeuwende toeristen, minder bijdrage betalen en met de andere Europese vriendjes een enorme afkoopsom verdelen. Bovendien heb je gelijk weer een echt vakantiegevoel als je een visum voor jouw reisje Londen aan moet vragen en weer traditioneel beet genomen wordt bij de geldwisselkantoren. Weg met die Britten. Zonder gekheid: het zal allemaal wel meevallen. Feit is dat we uitkijken naar Brexit-dag. Lees hier alvast het BBC-journaal van 29 maart 2019.

Max Verstappen in 2019 ‘eindelijk’ wereldkampioen

max verstappen, wereldkampioen, 2019

Het is zonde van de spoiler alert en alle mensen die zich op het F1-kampioenschap verheugen. Toch kan het niet anders dan dat Max Verstappen met een nieuwe motor en race in Zandvoort of Assen dit jaar toch echt wereldkampioen wordt.

Stranger Things 3

2019, stranger things, prequel, boek, boeken

Het is inmiddels 1985 in de serie die vanaf de zomer van 2019 weer acht nieuwe afleveringen kijkgenot gaat brengen. Hoe zou het onze hoofdrolspeelsters vergaan? De titels van de afleveringen zijn (waarschijnlijk): Suzie, Do You Copy?, The Mall Rats, The Case of the Missing Lifeguard, The Sauna Test, The Source, The Birthday, The Bite en The Battle of Starcourt. Heb jij al een idee wat er gaat gebeuren? Voel jij al een beetje voorpret door de kater heen?

WK Vrouwenvoetbal

wk vrouwenvoetbal, 2019

Een jaar met een WK op de agenda is altijd een bijzonder sportjaar. Nu de Nederlandse dames na hun Europese titel meedoen aan de race om het WK zijn de verwachtingen hoog gespannen. Het vrouwenvoetbal wordt steeds populairder, dus wij verwachten een ware Oranjegekte met mooie wedstrijden. Bovendien zou het ook wel het toppunt van emancipatie zijn als de dames de eerste wereldtitel voetbal op zouden halen. In dezelfde periode spelen de heren de finaleronde van de Nations League. Laat de wuppies herrijzen!

Reageer op artikel:
7 momenten om je op te verheugen in 2019
Sluiten