A. de Jong
A. de Jong Humor 13 nov 2018

Selfie Ronaldo ‘gefotobombed’ door Chiellini’s aubergine-emoji

De obsessie voor social media neemt ook in het profvoetbal extreme vormen aan. Bekijk het Instagram-account van een willekeurige profvoetballer en je begrijpt wat we bedoelen. In deze selfie na Juventus hebben drie profvoetballers een opmerkelijke hoofdrol: Cristiano Ronaldo, Raoul Bellanova en Giorgio Chiellini.

Kleedkamer-selfie Ronaldo ‘gefotobombed’ door Chiellini

Je zal maar fan zijn van AC Milan. Zie je eerst je ploeg in eigen huis, San Siro, kansloos verliezen van Juventus. Al pijnlijk genoeg. Om tot overmaat van ramp niet veel later AC Milan-speler Raoul Bellanova lachend een selfie te zien nemen met Cristiano Ronaldo, die nota bene het tweede doelpunt heeft gemaakt. Dan ga je over je nek. En dan heb je Giorgio Chiellini nog niet eens gespot.

cristiano ronaldo, giorgio chiellini, selfie, photobomb, geslachtsdeel

Spraakmakend ‘debuut’ van Raoul Bellanova

Raoul Bellanova zat tegen Juventus voor het eerst bij de selectie van AC Milan en kon het niet laten zijn idool Cristiano Ronaldo in de kleedkamer op te zoeken. Dat kun je gênant noemen, maar het getuigt tegelijk ook weer van ballen. Feit is in ieder geval dat de ballen van Chiellini voor even op Instagram stonden en dat zal tot de nodige hilariteit hebben geleid tijdens de training in Turijn. Dan mag je toch wel van een spraakmakend debuut spreken. De foto is inmiddels van Instagram verwijderd, maar uiteraard staat de foto nog wel op Twitter.

Niet alleen op Instagram is Cristiano Ronaldo op dreef, ook op het voetbalveld. Zijn start was stroef, maar inmiddels scoort hij de ene na de andere treffer. Dat hij die op een ietwat exhibitionistische manier viert, nemen we dan maar voor lief. Dat wordt bovendien wel afgestraft door social media, zoals deze hilarische memes op zijn sixpack-jubilation. Chiellini spreekt in ieder geval vol lof over Ronaldo. “We zijn gezegend om hem er bij te hebben, in zowel de wedstrijden als op de trainingen. Hij leert ons erg veel.”

Reageer op artikel:
Selfie Ronaldo ‘gefotobombed’ door Chiellini’s aubergine-emoji
Sluiten