Jelle van Es
Jelle van Es Humor 3 nov 2018

Donald Trump is nu officieel een pispaal voor honden

In de stad New York zijn in de wijk Brooklyn verschillende bustes van de Amerikaanse president Donald Trump verschenen. Ze zijn voorzien van een stukje kunstgras en de uitnodiging voor honden om er maar eens even lekker over heen te plassen.

Plassen over Donald Trump

De bustes zijn het werk van de kunstenaar Phil Gable, die onderdeel uitmaakt van de content studio Porcupine Armadillo. Volgens Gable is het werk voornamelijk geïnspireerd op zijn afkeer tegen Donald Trump, zowel als mens als de president. Naar eigen zeggen gebruikt hij vooral humor om zijn afkeer uiten. De bustes zijn bedoeld om enerzijds mensen een glimlach op hun gezicht te brengen, maar tegelijkertijd is het ook handig voor honden om hun ding te doen.

Donald Trump

Verder denkt hij dat de bustes ook handig zijn. Hij is zelf een hondeneigenaar en weet dat mensen het vervelend vinden als honden over de planten in hun tuin heen plassen. Maar ja, de beesten moeten toch hun behoeftes doen en een stad is wat dat betreft een lastige locatie. Met de bustes hoopt hij dat de mensen hun honden aanmoedigen om daar maar over heen te plassen. Op die manier is iedereen blij.

Om honden extra te motiveren heeft hij de bustes ondergespoten met een middel dat gebruikt wordt om honden zindelijk te maken. Op die manier hoopt hij dat straks elke hond er even overheen plast om op die manier ook hun territorium te markeren.

Na deze bustes in Brooklyn wil de kunstenaar zijn Donald Trump-gelijkenissen ook over de rest van de stad verspreiden. Op die manier kunnen alle honden eigenaren in New York laten zien wat zij van de huidige president vinden en hebben honden een veilige plek om te plassen zonder weggejaagd te worden. Zo is iedereen blij.

Reageer op artikel:
Donald Trump is nu officieel een pispaal voor honden
Sluiten