Mark Hofman
Mark Hofman Fotografie 7 feb 2019

Zeldzame foto’s van celebrities om van te smullen

Door roddelbladen, websites en social media zien we regelmatig foto’s voorbij komen van bekende mensen. Maar ondanks dat is er een zooi zeldzame foto’s die bijna niemand zag. Tijd om ze te checken.

Zeldzame foto’s van celebs

Bekende mensen hebben regelmatig te maken met een camera. Unieke, bijzondere en ingrijpende momenten uit hun leven liggen hierdoor meestal vast op beeld. Maar ondanks het feit dat we die foto’s regelmatig voorbij zien komen, is er een aantal onbekend. Deze zeldzame foto’s zijn nog niet uitgebreid gedeeld en geven een uniek kijkje in het leven van deze mensen. Tijd om ze eens goed te bekijken!

Freddie Mercury op Darth Vader

Queen frontman Freddie Mercury stond bekend om zijn unieke optredens. Niet alleen vanwege zijn indrukwekkende stem, maar ook door stunts die hij uithaalde. Zo besloot de zanger tussen 1979 en 1980 om Superman of Darth Vader bij zijn shows te betrekken. Iemand van de crew verkleedde zich als één van de twee en Mercury klom op zijn schouders. Dit leverde de volgende, naar ons idee legendarische, foto op.

Zeldzame foto's

Nicole Kidman na haar scheiding met Tom Cruise

Een vrolijker gezicht dan dat van Nicole Kidman, na haar scheiding met Tom Cruise, is er niet. Dit unieke plaatje werd geschoten na een afspraak met haar advocaat. Op het moment van nemen, in 2001, waren de scheidingspapieren net getekend. Wat een leuk huwelijk zal dat geweest zijn.

Brad Pitt als Thor?

We willen zeker geen afstand doen van Chris Hemsworth, maar Brad Pitt zou prima de rol van Thor op zich kunnen nemen.

Michael Jackson en Paul McCartney doen de afwas

Michael Jackson en Paul McCartney behoorden in 1982 tot de allergrootste muzikanten op aarde. Maar dat het gewoon mensen zijn, mag in onderstaande foto duidelijk worden. Want ook deze twee heren moeten gewoon aan de afwas. Ze zijn zo lekker gewoon gebleven.

28 jaar oude Barack Obama

Aanschouw Barack Obama met zijn eerste verschijning in Vanity Fair. Toen hij 28 jaar oud was werd hij president van de Harvard Law Review, een wetenschappelijk tijdschrift van de universiteit. Dat de job als president hem beviel mag inmiddels duidelijk zijn.

Timberlake en Gosling in ’94

We zijn allemaal jong geweest. Zo ook artiest Justin Timberlake en acteur Ryan Gosling. Ondanks het feit dat de foto uit 1994 komt, is goed te zien welke van twee Ryan Gosling is. Wat zijn ze schattig.

Zeldzame foto's

Elton John in het Dodger Stadion

Op 25 en 26 oktober 1975 schreef Elton John muziekgeschiedenis. De artiest wist tot twee keer toe het Dodger Stadion in Los Angeles uit te verkopen. We kunnen je vertellen hoe goed het concert moet zijn geweest, maar de foto zegt weer meer dan duizend woorden.

Amy Winehouse in Parijs

De Britse jazz-en soulzangeres Amy Winehouse heeft een kort leven gehad. Drank en drugs zorgden hiervoor. Daarom is onderstaande foto des te specialer. Een kleine Amy staat te poseren voor de Eiffeltoren in Parijs.

19 jaar oude Prince

Twee jaar geleden nam de wereld afscheid van Prince Rogers Nelson, beter bekend als Prince. De funk- en rockartiest wist de wereld te veroveren met zijn nummers. Toch is er een punt geweest in zijn leven dat Prince niet bekend was. En dat moment zie je hieronder. De foto van de 19-jarige Prince werd genomen nadat manager Gary Levinson erg te spreken was over zijn demo tape. Hieronder is letterlijk de start van Prince zijn carrière te zien.

19 jarige Enrique Iglesias op het strand

Dat de jongste zoon van Julio Iglesias het talent van zijn vader heeft mag duidelijk zijn. De Spaanse zanger brak voornamelijk eind jaren 90/begin 00’s door met Engelse poptracks. Maar niet alleen zijn zangkunsten vielen op. Ook het uiterlijk van de Enrique wist veel fans op zich af te roepen. Iets wat hij, zoals hieronder te zien is, al vanaf zijn tienerjaren mee heeft.

Meer zeldzame foto’s?

Genoten van deze foto’s? Dan moet je zeker dit Instagram account eens checken! Staat vol met unieke foto’s van celebs, dus volgen die hap!

Robbie Williams revealed that one time he pretended to be Liam Gallagher to check into a hotel and have sex with a journalist.

13.4k Likes, 95 Comments – Velvet Coke ® (@velvetcoke) on Instagram: “Robbie Williams revealed that one time he pretended to be Liam Gallagher to check into a hotel and…”

Check ook deze fotoserie van Brad Pitt, waaruit blijkt dat hij altijd partners vindt die op hem lijken. Eng!

Reageer op artikel:
Zeldzame foto’s van celebrities om van te smullen
Sluiten