A. de Jong
A. de Jong Reizen 23 okt 2018

Niks te doen? Er is een 24/7 live stream van een trein door Noorwegen

Soms heb je van die momenten dat je even helemaal niet weet wat je met je tijd moet doen. Vroeger ging je dan Patience spelen op de PC. Of nog erger: puzzelen. Is tegenwoordig niet meer nodig. Er is namelijk een 24/7 live stream van een trein door Noorwegen. Met cabine view, uiteraard.

24/7 live stream van het Noorse landschap

Om welke treinverbinding in Noorwegen het gaat, staat er niet bij vermeld. Wel is duidelijk dat de trein dwars door Noorwegen crost. Een land met de mooiste natuur, prachtige fjorden en dorpjes waar de tijd stil heeft lijken te staan. Dus mocht je niets te doen hebben: zet gewoon even deze live stream aan en je wordt altijd weer verrast door het Noorse landschap. Werkt rustgevend.

https://www.youtube.com/watch?v=uTpDWzfRMg8

Let wel, hoe verder in de winter, des te later het licht wordt en des te vroeger donker. Gewoon lekker in je lunchpauze of tijdens de de thee-break even naar deze 24/7 live stream staren, dus. Niet alleen de natuur is overigens bijzonder in Noorwegen, ook de regels. Daarover lees je hier meer.

Trein gemist?

Trein gemist? Je bent niet de enige. Dit Instagram-account is volledig gewijd aan mensen die hun openbaar vervoer hebben gemist en het is hilarisch.

Reageer op artikel:
Niks te doen? Er is een 24/7 live stream van een trein door Noorwegen
Sluiten