Prachtige foto’s van honden die door kleurpoeder springen

Honden zijn geweldige dieren. Het is heerlijk om op een lentedag een hond compleet kapot te maken door hem of haar een uur lang achter een bal aan te laten rennen. Of dat je ‘s avonds op de bank zit en de trouwe viervoeter gezellig bij je komt zitten en je gelijk vrolijk wordt. Een foto maken van een trouw beest zorgt vaak voor veel likes op social media, omdat honden nou eenmaal awesome zijn. Maar als je je honden-foto naar een hoger niveau wil tillen, dan moet je een voorbeeld nemen aan de Canadese fotografe Jess Bell. Zij heeft een serie gemaakt waarbij honden net superhelden lijken.

Honden als superhelden door door kleurpoeder te springen

In de serie heeft zij verschillende honden voorzien van een kleurpoeder. Op het moment dat zij een sprong maken, gaat de poeder van hen af en lijkt het net alsof ze een soort superheld zijn. Overigen is de poeder volledig onschuldig en gemaakt van mais. Maar dan heel erg fijn vermalen en voorzien van kleurstof die niet gevaarlijk is voor mens of dier.

honden kleurpoeder

Als je de volledige serie wilt bekijken, dan kun je hier terecht. Hieronder een paar prachtige voorbeelden van de viervoeters en hun superhelden-poses.

Reageer op artikel:
Prachtige foto’s van honden die door kleurpoeder springen
Sluiten