Jelle van Es
Jelle van Es Fotografie 30 mrt 2019

Luchtfoto’s tonen de geometrische schoonheid van Barcelona

Barcelona was voor de overvloed aan toeristen één van de mooiste steden om in Europa naar toe te gaan. De verschillende gebouwen en parken die Gaudi heeft ontworpen zijn wonderlijk, er zijn door de stad heen prachtige pleinen te vinden, je kunt genieten van de zon op het strand, er zijn musea, je hebt het immense voetbalstadion en je kunt er heerlijk eten. De kans dat je Barcelona uit de lucht te zien krijgt, is klein. Maar ook vanuit die positie blijkt de stad fantastisch mooi te zijn.

Barcelona vanuit de lucht

Márton Mogyorósy laat dat ons zien. Om zich te laten inspireren, ging hij eerst naar Google Earth om te kijken hoe de stad er uit zag. Vervolgens pakte hij zijn drone er bij en maakte hij de prachtige foto’s van bovenop. Hij probeerde daarbij vooral punten te pakken die bij toeristen niet heel erg bekend zijn. Het resultaat is bijna sprookjesachtig en toont Barcelona op een manier zoals je dat nog niet eerder hebt gezien. Bekijk zijn foto’s hieronder.

Barcelona luchtfoto's

Wil je meer zien van de Hongaarse fotograaf? Bezoek dan hier zijn Instagram-pagina. Wil je meer foto’s zien vanuit de lucht? Bekijk dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Luchtfoto’s tonen de geometrische schoonheid van Barcelona
Sluiten