A. de Jong
A. de Jong Instagram 26 nov 2018

Zusjes uit Koeweit gaan door het leven als Kim Kardashian en Kylie Jenner

Als make-up artist kunnen we heel veel leuke dingen bedenken om te doen. Jezelf opmaken als Mona Lisa of de wereld choqueren met optische illusies, om maar wat te noemen. Maar de zusjes Sonia en Fyza Ali doen het anders: ze gaan op Instagram door het even als Kim Kardashian en Kylie Jenner.

Sonia en Fyza Ali vs. Kim Kardashian en Kylie Jenner

Sonia en Fyza Ali zijn twee zusjes, afkomstig uit Koeweit en woonachtig in Dubai. Ze vullen hun dagen voor een groot deel met het opmaken van zichzelf. Tja, je moet wat in de woestijn. Maar eerlijk is eerlijk, de zusjes Ali zijn er aardig goed in. Op Instagram gaan ze door het leven als übersocialite Kim Kardashian en haar halfzusjes Kylie Jenner. Zoek de verschillen.

the Lion and the GOAT ♌️♑️ #killacombo

33.4k Likes, 968 Comments – Sonia and Fyza Ali (@soniaxfyza) on Instagram: “the Lion and the GOAT ♌️♑️ #killacombo”

https://www.instagram.com/p/BhON6SBFXBh/

https://www.instagram.com/p/BhJHQshhM8W/

https://www.instagram.com/p/BqUrLYYgjVI/

https://www.instagram.com/p/BoPpM6PgHrm/

https://www.instagram.com/p/Bp42DLYgTTP/

Miljoenenpubliek met make-up

Of ze echt op Kim Kardashian en Kylie Jenner lijken, mag je zelf beoordelen. Het grote publiek vind blijkbaar van wel. De zusjes Ali hebben in korte tijd bijna een miljoen volgers op Instagram en ze kunnen inmiddels leven van hun vak als make-up artist. Dus dames en heren, als je het echt niet meer weet, dan is er altijd nog make-up. Goed, nog een paar foto’s.

https://www.instagram.com/p/BpfOG_IgKJd/

https://www.instagram.com/p/BpezpqvgyeD/

https://www.instagram.com/p/BoHTT_8gIYA/

https://www.instagram.com/p/BoZzqGIi2lh/

https://www.instagram.com/p/BhNBPaclvCz/

De Kardashians

Ja, de zusjes uit het Midden-Oosten lijken bij meer op de Kardashians dan Kim Kardashian en Kylie Jenner zelf. Althans, hoe het grote publiek ze voorgeschoteld krijgen. Er wordt nogal wat gephotoshopt en dat lever hilarische fails als deze op. Zelfs Calvin Klein ging de fout in met de familie Kardashian middels een pijnlijke Photoshop fail.

Reageer op artikel:
Zusjes uit Koeweit gaan door het leven als Kim Kardashian en Kylie Jenner
Sluiten