A. de Jong
A. de Jong Instagram 2 apr 2019

3 ‘Photoshop fails’ in promofoto Keeping Up with the Kardashians

Ha, lachen! Seizoen 16 van Keeping Up with the Kardashians is weer begonnen. Ergo: ‘Photoshop fails’!

Seizoen 16 van Keeping Up with the Kardashians

Oké, dat intro heeft misschien enige duiding nodig. Het feit wil dat de Kardashians en Jenners de laatste jaren niet alleen bekendstaat om hun ferme rondingen, maar ook vanwege hun ‘Photoshop fails’. En die vervelen nooit. Zo zagen we onder meer de mislukte Clavin Klein-campagne, een anatomisch incorrecte familiefoto en de Photoshop Fail van Kourtney Kardashian in bad. Maar nu dus in één klap drie ‘Photoshop fails’. Feest!

https://www.instagram.com/p/BvrfC3SnFnw/

Drie ‘Photoshop fails’ in foto Kim Kardashian

Ter promotie van het nieuwe seizoen van Keeping Up with the Kardashians postte Kim Kardashian de onderstaande foto. En daar werden ditmaal niet één, niet twee, maar drie ‘Photoshop fails’ in gevonden door mensen op social media. 1.) Kourtney Kardashian is zwaar gephotoshopt, maar niet echt op natuurlijke wijze. “Haar rechter scheenbeen maakt een bocht en ze heeft ineens zes tenen”, is een van de reacties. 2.) Het lichaam en de linkerarm van Khloe Kardashian zijn verdwenen. 3.) Mensen zijn ervan overtuigd dat Kendall Jenner erbij is geplakt. En dan is er nog twijfel over de benen van Kim Kardashian, die aan elkaar lijken geplakt, maar dat is natuurlijk muggenzifterij. Net als punt drie eigenlijk, maar oordeel vooral zelf.

Our Sweet 16! Can’t believe Keeping Up With the Kardashians is premiering our 16th season tonight! Be sure to tune into E!

2.3m Likes, 14.9k Comments – Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Instagram: “Our Sweet 16! Can’t believe Keeping Up With the Kardashians is premiering our 16th season tonight!…”

Check ook deze verzameling pijnlijke ‘Photoshop fails’ van celebrities op Instagram, met ook daarin een grote rol voor Kim Kardashian.

Reageer op artikel:
3 ‘Photoshop fails’ in promofoto Keeping Up with the Kardashians
Sluiten