A. de Jong
A. de Jong Instagram 20 mrt 2019

Kourtney Kardashian in bad is ‘slechtste Photoshop ooit’

Je zou denken dat de familie Kardashian wel eens oplettend wordt als het om Photoshop gaat, getuige deze campagne in samenwerking met Calvin Klein en deze familiefoto voor hun real-life soap. Maar nee, ze zijn hardleers. Nu is het de beurt aan Kourtney Kardashian in een bad.

Kourtney Kardashian in bad = Photshop Fail

Kourtney Kardashian ging geheel in familietraditie naakt in bad liggen om haar nieuwe lifestyle-website Poosh te promoten. Oké, er is strategisch gespeeld met het het schuim en de belletjes, zodat de foto niet van Instagram wordt geschrapt. Prima, maar voor de Photoshop Fail zelf moet je afzakken naar de benen van Kourtney Kardashian. Je ziet het pas als je de focus er op legt en daarna zie je het nooit meer anders. Wat is er in hemelsnaam met dat linkerbeen gebeurd? Waar is die linkerdij? En waarom is er niet ingegrepen.

Love yourself as deeply as you love them.

2.5m Likes, 18.6k Comments – Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on Instagram: “Love yourself as deeply as you love them.”

De foto heeft bijna 3 miljoen likes en duizenden reacties verzameld op Instagram. Veel daarvan gaan over die Photoshop Fail. “Waarom is haar linkerbeen zoveel langer dan haar rechterbeen. En waar is haar linkerdij?”, is een van de reacties. “Wie deze foto ook heeft bewerkt, dit is de slechtste Photoshop ooit”, reageert een ander. Blijkbaar heeft ze gewoon ledematen die moeilijk te bewerken zijn, zoals al te zien was in de campagne van Calvin Klein. Hoe dan ook, het levert na de twee eerdere campagnefoto’s weer wat extra aandacht op voor Poosh.

Name: Penelope, Nickname: Poosh

1.1m Likes, 3,911 Comments – Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on Instagram: “Name: Penelope, Nickname: Poosh”

C O M I N G. S O O N. @poosh

2.5m Likes, 25.4k Comments – Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on Instagram: “C O M I N G. S O O N. @poosh”

Meer Photoshop Fails van celebs

Dat haar zus Kim er ook wat van kan, zie je in dit overzicht met Photoshop Fails van celebs op Instagram.

Reageer op artikel:
Kourtney Kardashian in bad is ‘slechtste Photoshop ooit’
Sluiten