A. de Jong
A. de Jong Instagram 5 mrt 2019

JetBlue biedt jaar gratis vliegen als je al je Instagram-posts wist

Ben je ook wel eens klaar met al je posts op Instagram? Dan is dit je kans om ze allemaal in een klap te verwijderen. De Amerikaanse luchtvaartmaatschappij JetBlue komt namelijk met een opmerkelijke actie.

Jaar lang gratis vliegen als je alle Instagram-posts verwijdert

Je moet wat verzinnen in een tijd waar op social media eigenlijk alles al is uitgevonden. Vooral als het om winacties gaat. JetBlue weet in ieder geval nog op te vallen met een bizarre actie: deelnemers die hun Instagram-account volledig leegmaken en daarna een afbeelding van JetBlue posten, maken kans op een jaar lang gratis vliegen. En nee, dat is geen grap, zoals je op de website ziet. Op het moment van schrijven heb je nog drie dagen om mee te doen.

All You Can Jet means All You Can ____. How would you fill in the blank? Enter our #ALLYOUCANJETSWEEPSTAKES now at www.jetblue.com/aycj. #linkinbio

2,581 Likes, 651 Comments – JetBlue (@jetblue) on Instagram: “All You Can Jet means All You Can ____. How would you fill in the blank? Enter our…”

JetBlue, All You Can

Op zich een vrij makkelijke manier om een jaar lang gratis te vliegen natuurlijk, maar de grote vraag is wie al zijn Instagram-posts wil opofferen om slechts kans te maken op gratis vluchten. Hoe dan ook: mocht je de boel nu gaan schoonvegen en een plaatje van Jetblue willen posten, doe dat dan met een mention naar @JETBLUE en de hashtag #ALLYOUCANJETSWEEPSTAKES. Deelnemen doe je voor 8 maart en onthoud dat je wel de belastingen over je vluchten moet betalen. Hieronder zie je hoe de actie werkt.

jetblue, gratis vliegen, jaar, instagram, posts, verwijderen
jetblue, gratis vliegen, jaar, instagram, posts, verwijderen

Het World Record Egg

Vermoedelijk hebben de mensen van JetBlue inspiratie opgedaan op het Instagram-account EGG GANG, dat onlangs met het World Record Egg op de proppen kwam. Daar werd bewezen dat één post op een verder leeg Instagram-account het bijzonder goed kan doen. Een simpele foto van een ei pakte het wereldrecord likes op één Instagram-post af van Kylie Jenner. Lees hier meer over het wereldrecord-ei.

Over creativiteit bij een vliegmaatschappij gesproken: check ook de LEGO safety video van Turkish Airlines, die een prijs verdient voor originaliteit.

Reageer op artikel:
JetBlue biedt jaar gratis vliegen als je al je Instagram-posts wist
Sluiten