A. de Jong
A. de Jong Instagram 14 jan 2019

Foto van ei breekt wereldrecord likes van Kylie Jenner op Instagram

‘Let’s set a world record together and get the most liked post on Instagram. Beating the current world record held by Kylie Jenner (18 million)! We got this 🙌’, aldus het Instagram-account EGG GANG world-record-egg op 4 januari. En zo geschiedde tien dagen later. Een foto van een ei is nu de Instagram-foto met de meeste likes ooit.

Foto van ei haalt meeste Instagram-likes ooit

Het wereldrecord Instagram-likes stond op naam van Kylie Jenner, met een post waarin ze voor het eerst haar dochter Stormi Webster liet zien. Die foto had 18 miljoen likes, maar is nu ruim ingehaald door de foto van een ei. De foto is op het moment van schrijven 28 miljoen keer geliked. En het leuke is dat niemand weet van wie de foto afkomstig is.

foto, ei, world record egg, instagram, likes, wereldrecord, kylie jenner

Het betreffende account is speciaal opgericht voor deze foto van een ei. Verder staan er dan ook geen foto’s op. Bij het account staat wel een emailadres vermeld, verschillende media hebben dan ook geprobeerd contact met de persoon achter het account opgenomen. Veel wijzer werden ze daar niet uit. “Henrietta, een kip van het platteland in Groot-Brittannië, zit achter deze foto. Het ei heet overigens Eugene”, was de reactie. Geniaal. Het account EGG GANG heeft inmiddels 3,1 miljoen volgers. Direct nog een record, nog nooit had een Instagram-account zo snel zo veel volgers met één foto.

De reactie van Kylie Jenner

Je kunt zeggen van Kylie Jenner wat je wilt, maar haar reactie getuigt van zelfspot. ‘Kylie when she see’s the world record egg account. Take that little eg’, schreef ze op boven een video waarop ze een ei op straat breekt. Deze video is inmiddels al bijna 18 miljoen keer bekeken. Waar gaat het naartoe met deze wereld?

Take that little egg

1.3m Likes, 29.8k Comments – Kylie (@kyliejenner) on Instagram: “Take that little egg”

Kylie Jenner is overigens nog steeds de best verdienende celebrity op Instagram. Per betaalde post zou ze volgens Hopper HQ 854.847 euro kunnen verdienen. Bekijk hier de complete top 10 duurste celebs op het sociale medium.

Reageer op artikel:
Foto van ei breekt wereldrecord likes van Kylie Jenner op Instagram
Sluiten