Ter inspiratie: dit zijn de leukste huisdieren van Instagram

Huisdieren: of we ze nu zelf hebben of dat we er alleen mooie foto’s van zien, we houden ervan. En gelukkig voor ons worden we op Instagram doodgegooid met de leukste huisdieren. Van de gekste hond tot een schattig klein varkentje, het kan allemaal.

De truc bij deze Instagram accounts is alleen wel om je huisdier goed op de foto te krijgen. Maar wacht nog even met dat zelf te proberen. Want wij hebben eerst even de leukste huisdieren van Instagram voor je opgezocht.

De leukste huisdieren van Instagram

1. Lil BUB

Lil BUB is precies zo’n kat waarvan je wilt dat het jouw huisdier is. Lekker gek, maar ook mega schattig. Hoewel je kinderen leert hun tong niet uit te steken, weet Lil BUB simpelweg niet beter en is dat juist zijn kenmerk.

GOOD FACE BUB

53.3k Likes, 352 Comments – Lil BUB (@iamlilbub) on Instagram: “GOOD FACE BUB”

2. Prissy & Pop

Op dit account krijg je niet één, maar twee leuke huisdieren te zien. En om je dag helemaal goed te maken: het zijn varkentjes. Na het zien van Prissy & Pop heb je geen geldige reden meer om geen varkentje als huisdier te nemen.

https://www.instagram.com/p/BntMcvblNAN/?taken-by=prissy_pig

3. Mr.Pokee

Misschien heb je ‘m hier al voorbij zien komen bij ons, maar dit schattige egeltje mag niet in dit rijtje ontbreken. De kleine travel blogger is met zijn blije gezichtje een van de leukste huisdieren.

https://www.instagram.com/p/BnWeUvqgoNa/?taken-by=mr.pokee

4. Loki

Hoewel we meestal wegsmelten bij een kleine pup, doen we dat nu bij Loki. Loki is een prachtige Husky, die graag in de natuur is. Zijn uiterlijk heeft iets weg van een wolf en dat maakt hem de perfecte combinatie van stoer en lief. Nog niet overtuigd? Bekijk dan even de foto’s.

https://www.instagram.com/p/BjnpuvZhwTP/?taken-by=loki

5. Juniper Fox

Als je een hond die lijkt op een weerwolf en een varkentje als huisdier kan hebben, waarom dan geen vos? Juist. Dat kan dus ook gewoon. Zeker als ie zo vrolijk is als Juniper Fox.

Someone is feeling much better! #thehappiestfox

328.9k Likes, 2,356 Comments – J U N I P E R & F I G (@juniperfoxx) on Instagram: “Someone is feeling much better! #thehappiestfox”

6. Tuna

De naam van dit Instagram account – Tunameltsmyheart – zegt al genoeg. Honden zijn er in allerlei soorten en maten. Maar Tuna is toch echt wel uniek. Een beetje anders dan de meeste honden, maar juist daarom zo leuk.

https://www.instagram.com/p/Bk0ibpygClL/?taken-by=tunameltsmyheart

7. Marnie The Dog

Nog zo’n leuke hond is Marnie. Ze is 16 jaar oud en weet maar al te goed hoe je van het leven geniet. Wij schuiven in ieder geval graag bij Marnie aan voor een goed gevulde dorstlesser.

Unwinding

90.4k Likes, 1,650 Comments – Marnie The Dog (@marniethedog) on Instagram: “Unwinding”

8. Wally en Molly

Ooit wel eens zo maf geweest om je konijn uit te laten, net zoals een hond? Je bent niet de enige. Deze coole konijntjes worden ook regelmatig buiten hun hokje meegenomen, al dan niet altijd aan de lijn. En dat levert heel leuke kiekjes op.

Wally the Bunny on Instagram: “SURPRISE! This is OTIS! Suki’s new best friend! I’ve been bonding them for about two weeks and they’re almost there! Otis is such a mushy,…”

21.1k Likes, 1,060 Comments – Wally the Bunny (@wally_and_molly) on Instagram: “SURPRISE! This is OTIS! Suki’s new best friend! I’ve been bonding them for about two weeks and…”

#Frootografie Contest

Ben je helemaal geïnspireerd om zelf ook fantastische foto’s te maken van dieren? Wij wel. Daarom organiseren we van 20 september 2018 (vandaag!) tot 4 oktober 2018 (dierendag!) een #Frootografie Contest. Een fotowedstrijd die helemaal draait om de absolute favoriet van je gezin: je huisdier! De komende twee weken gaan we op zoek naar het leukste huisdier van Nederland, die van JOU! Meedoen met deze wedstrijd kun je via deze pagina. En, geloof ons, dat wil je. Want meedoen betekent kans maken op een fantastische, passende prijs.

Reageer op artikel:
Ter inspiratie: dit zijn de leukste huisdieren van Instagram
Sluiten