A. de Jong
A. de Jong Frootografie 20 sep 2018

#Frootografie Contest: maak een unieke foto van je huisdier en win een pro-shoot

Dierenliefhebbers en hobby-fotografen opgelet. Froot heeft een #Frootografie Contest gelanceerd die iedereen met een huisdier, paard, varken of wat voor dier dan ook wild gaat maken. Met een professionele fotoshoot als prijs.

Maak een unieke foto van je huisdier

Een mooi portret van je goudvis, een hilarische foto van je chihuahua, een romantisch kiekje van je cavia, je kat met een Kermit de Kikker-muts op; verzin het zo gek of je kunt meedoen met deze #Frootografie Contest. Er is geen drempel.

Win een professionele fotoshoot met je huisdier

Een #Frootografie Contest is geen #Frootografie Contest als er geen prijs aan hangt. En daarbij blijven we dichtbij het thema. Degene met de meeste stemmen wint namelijk een professionele fotoshoot samen met zijn of haar huisdier. Wie wil dat nou niet? De winnaar wordt op 4 oktober bekend gemaakt. Juist, op Dierendag.

#frootografie contest, frootgrafie, fotografie, fotocontest, foto, huisdieren, huisdier

Meedoen?

Dat is heel makkelijk. Via deze speciale pagina kun je de unieke foto van jouw unieke huisdier inzenden. Daarop kun je bijhouden wie er allemaal op je huisdier stemt. De foto met de meeste stemmen wint. Dus roep je vrienden, familie én huisdieren op om te stemmen op die unieke foto van jouw heroïsche huisdier. Tip: deel de link van jouw aanmelding in je WhatsApp-groepen en op social media.

Algemene Voorwaarden #Frootografie Contest

Om mee te doen met de #Frootografie wedstrijd moet jouw foto voldoen aan een aantal zaken. Een foto van een willekeurig huisdier die je van Google Images hebt geplukt, telt bijvoorbeeld niet. Lees voordat je meedoet hier de algemene voorwaarden.

Reageer op artikel:
#Frootografie Contest: maak een unieke foto van je huisdier en win een pro-shoot
Sluiten