Tessa Ham
Tessa Ham Fotografie 28 sep 2018

#Frootografie: de mooiste foto’s van week 39

Bij Froot houden we van fotografie, dus delen we elke dag de meest bijzondere en mooie fotografie die we tegenkomen. Of dat nou van professionele fotografen is of van onze lezers. Die vette foto’s delen we niet alleen op de site, maar ook op ons Instagram-account. Dit waren de mooiste posts van deze week.

#Frootografie Contest

Je kunt nog een paar dagen meedoen aan de #Frootografie Huisdieren Contest. Heb jij een mooie, grappige of lieve foto van je huisdier gemaakt? Dan zijn we op zoek naar jou! De foto met de meeste stemmen wint een professionele fotoshoot met zijn of haar huisdier. Hier vind je meer informatie over de fotowedstrijd.

Volg jij ons eigenlijk al op Instagram?

frootografie, instagram, fotografie

Momenteel staat de hond van Anne Kuperus bovenaan, met maar liefst 203 stemmen! We deelden de lieve foto ook op onze Instagram.

frootografie, instagram, fotografie

Deze foto kan natuurlijk alleen maar gemaakt zijn in Marokko. Fotograaf Pierre Schuester legde dit prachtige witte pand vast. Hij bezoekt en fotografeert de meest jaloersmakende plekken.

frootografie, instagram, fotografie

Deze foto werd bij ons ingezonden via de hashtag #Frootografie. De mooie foto van fotograaf Sven Verbruci laat ons wegdromen naar het adembenemende IJsland.

frootografie, instagram, fotografie

Allemaal kleine tijdelijke ‘tattoos’ van licht. Dit schitterende kiekje is geschoten door de Italiaanse fotograaf Alessio Albi.

Deze twee weken staan door de #Frootografie Contest in het teken van huisdieren. Ter inspiratie deelden we deze geweldige foto van husky Loki.

frootografie, instagram, fotografie

Reisfotograaf Kyle Mijlof bezocht het spookstadje Kolmanskop in Namibië. Het plaatsje wordt volledig overgenomen door de woestijn waar het zich in bevindt.

frootografie, instagram, fotografie

Ook deze foto werd naar ons toegestuurd via de hashtag #Frootografie. Het Instagram-account @Droninger plaatst de mooiste foto’s van Groningen, die allemaal met een drone zijn gemaakt.

Plekje op onze feed? #Frootografie

Froot wil fotografen en kunstenaars graag een podium geven, zowel professionals als hobbyisten. Wil jij een plekje op onze feed? Tag @Frootnl op de foto app en gebruik de hashtag #Frootografie. Wie weet zie jij je eigen foto binnenkort op ons account!

Reageer op artikel:
#Frootografie: de mooiste foto’s van week 39
Sluiten